Ioan Ovidiu Sabău, după succesul cu FC Botoșani: “Efectiv te deblochează un astfel de rezultat”

0

Fotbaliștii Unviersității Cluj au învins sâmbătă, 25 februarie, pe teren propriu, formația FC Botoșani, scor 2-0, în cea de-a 12-a etapă din returul sezonului regulat al Superligii. Astfel, la finalul unui meci în care încurajările fanilor de pe Cluj Arena au contat mai mult decât “mocirla” gazonului, cele două goluri înscrise de atacantul Mamadou Thiam au adus trei puncte uriașe pentru “studenți”, care au ajuns pe poziția a 11-a a clasamentului și au scăpat, pentru moment, de presiunea retrogradării.

Directorul tehnic al clubului clujean, Ioan Ovidiu Sabău, a evaluat, în conferința de presă organizată la finalul confruntării, jocul elevilor săi și a vorbit despre cât de important este un astfel de succes, înregistrat înaintea, probabil, celui mai echilibrat playout de la înființarea acestui sistem competițional în fotbalul românesc.

Sabău: “Thiam este unul din cei mai valoroși atacanți din campionat”

O victorie muncită, meritată, veneam după o săptămână grea, în care a trebuit să refac moralul jucătorilor după meciul cu Chindia. Știam că va fi un joc extrem de dificil. Chiar dacă, în majoritatea meciurilor, am avut posesia, am controlat jocul, astăzi am fost destul de bine blocați. […] Contează foarte mult această victorie, efectiv te deblochează un astfel de rezultat, obținut în condiții foarte grele, cu multă suferință. Ai o altă stare de spirit când câștigi, ai încredere în tine, iar acel loc, în clasamentul, contează foarte mult. […] Thiam este într-o formă foarte bună, munca pe care a făcut-o în pregătire dă roade. În momentul de față, cred că este unul dintre cei mai valoroși atacanți din campionatul nostru”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău.

Toate declarațiile tehnicianului ardelenilor pot fi urmărite în materialul de mai jos.

Pentru elevii lui Ioan Ovidiu Sabău, urmează, în deplasare, duelul cu FC Hermannstadt, în etapa numărul 28 din sezonul regulat al Superligii. Acesta va avea loc marți, 28 februarie, de la ora 16:00.

Nu pierde nimic: Urmărește Via Cluj TV și pe Google News!

VEZI ȘI:

Ioan Ovidiu Sabău, despre posibila venire a lui Florin Prunea la “U” Cluj: “Am avut doar o discuție după meciul cu Chindia”

“U” Cluj se impune pe Cluj Arena cu FC Botoșani și urcă trei poziții în clasamentul Superligii

“U” Cluj revine pe Cluj Arena pentru meciul cu FC Botoșani – ce au declarat Sabău și Thiam?

banner