Ioan Ovidiu Sabău, după „U” Cluj – Oțelul Galați (0-1): „Nu am fost destul de convingători”

0

Ioan Ovidiu Sabău (55 de ani), antrenorul Universității Cluj, a declarat că înfrângerea cu Oțelul Galați, scor 0-1, este una care îi aduce cu picioarele pe pământ pe jucătorii lui. Acesta s-a arătat surprins de înfrângerea care a venit într-un moment bun al echipei sale. Clujenii adunaseră patru victorii consecutive, trei în SuperLigă și una în Cupa României. Chiar și cu această înfrângere, „U” Cluj încheie etapa pe loc de play-off.

Tehnicianul nu exclude posibilitatea ca obiectivele trasate să fie prea îndrăznețe în raport cu calitatea lotului pe care îl conduce. Acesta a anunțat noi achiziții de jucători în pauza de iarnă.

„Pentru mine este o surpriză (n.r. acest rezultat). Fiind un joc atât de important, cu jucători care au așa experiență, a fost o surpriză să nu avem curaj să jucăm, să fim dominați la capitolul posesie, inițiativă, curaj.

Lucrurile s-au schimbat în a doua repriză, când am dominat adversarul. Am fost prea crispați, prea încordați. Este o înfrângere care ne aduce cu picioarele pe pământ.

E supărare mare în momentul de față. Poate și noi ne-am fixat obiective mult prea îndrăznețe decât putem duce în momentul de față. Încă nu suntem o echipă atât de puternică să sperăm la play-off.

Nu am fost destul de convingători. Ar trebui să arătăm ca în a doua repriză a acestui meci, când am controlat jocul și am pasat foarte mult.

Încercăm să aducem niște jucători ca să întărim lotul. Avem condiții foarte bune, stabilitate financiară, un public extraordinar și așteptările sunt altele. Trebuie să ridicăm nivelul și să aducem jucători de calitate”, a spus Neluțu Sabău, pentru Prima Sport.

VEZI ȘI:

Reacția lui Alex Chipciu după victoria în fața lui Dinamo: „Nu se gândea nici cel mai optimist suporter că vom fi aşa sus în clasament”

U-BT Cluj-Napoca rămâne neînvinsă: Elevii lui Mihai Silvășan au reușit a zecea victorie consecutivă în campionat

 

banner