Lucia Cojocaru, realeasă președinte al Sindicatului Liber din Învățământul Preuniversitar Clujean

0

Sindicatul Liber din Învățământul Preuniversitar Clujean (SLIPC) a avut alegeri interne, în 20 septembrie. În urma votului exprimat de cei 143 de delegați prezenți, profesorul Lucia Cojocaru a fost realeasă președinte al SLIPC. Ea a fost votată de 127 dintre sindicaliștii prezenți, în timp ce contracandidata sa, Monica Rigo a obținut 6 voturi. Lucia Cojocaru se află la al cincilea mandat în această funcție.

”Doar uniți vom fi pe mai departe mai puternici și vom putea duce lupta mai departe. În următorii cinic ani ne propunem foarte multe. Aș dori pe această cale să le transmit membrilor de sindicat să aibă încredere în sindicatul nostru județean. Vreau să vă garantez că tot ce îmi stă în putință, atât la nivel de federație, cât și la nivel județean, voi reprezenta cu mândrie Clujul”, a declarat pentru Via Cluj TV Lucia Cojocaru.

Din conducerea SLIPC au mai fost alese să facă parte Raluca Dârjan, vicepreședinte și Carmen Repciuc, vicepreședinte de zonă.

La conferința de alegeri au participat și 24 de invitați din țară, dar și întreaga conducere a Inspectoratului Școlar Județean Cluj.

VEZI ȘI:

Protest al profesorilor de educație fizică din Cluj: Am ajuns din materie de Bac, o disciplină nesemnificativă