Majestatea Sa Margareta a premiat-o pe câștigătoarea Transylvania Open

0
Foto: Valentin Lungu

Jucătoarea germană Tamara Korpatsch a câștigat turneul Transylvania Open de la Cluj. E a învins-o în finală pe românca Gabiela Ruse cu 6-3, 6-4. Cu publicul de partea sa, Gabi Ruse a pornit turneul ca wild card și a ajuns în finală. Chiar dacă și-a dorit foarte mult, Gabi nu a reușit să devină prima campioană din România din istoria Transylvania Open. Cupa pentru finalistă și trofeul pentru câștigătoarea turneului de la Cluj-Napoca au fost înmânate de către Familia Regală a României.

Potrivit organizartorilor, cele două tenismene s-au mai întâlnit de două ori, iar Gabriela Ruse a câștigat de fiecare dată, cu victorii în trei seturi. De data aceasta, la BT Arena din Cluj-Napoca, Tamara Korpatsch a ieșit câștigătoare.

Gabriela Ruse s-a calificat în finală după ce a învins-o pe Rebeka Masarova, iar Korpatsch a câștigat meciul împotriva Evei Lys.

Titlul la dublu a fost câștigat de Jodie Burrage și Jil Teichmann, care s-au impus în fața jucătoarelor Leolia Jeanjean / Valeriya Strakhova cu 6-1, 6-4.

Transylvania Open este cel mai important turneu de tenis feminin din România și face parte din categoria WTA 250.

VEZI ȘI:

Gabriela Ruse a ajuns în finala Transylvania Open – Este a doua finalistă româncă de la Transylvania Open după Simona Halep

Ce își dorește să îmbunătățească Ioan Ovidiu Sabău, după Farul Constanța – Universitatea Cluj

A murit fostul jucător, conducător și antrenor al CFR Cluj: „Și-a dedicat întreaga viață clubului nostru”

 

 

 

banner