Meciul amical de fotbal România – Slovenia va avea loc pe Cluj Arena

0

Echipa națională de fotbal a României va disputa, în data de 17 noiembrie 2022, un meci de pregătire împotriva reprezentativei Sloveniei, care, în urma acceptului trimis de Consiliul Județean Cluj către Federația Română de Fotbal, va avea loc pe stadionul din Cluj-Napoca.

Fotbaliștii naționalei României vor juca două partide-test înaintea debutului preliminariilor Campionatului European de Fotbal EURO 2024. Acestea sunt programate pe 17 noiembrie, împotriva selecționatei Sloveniei, respectiv pe 20 noiembrie, împotriva țării vecine, Republica Moldova. Primul dintre cele două va fi găzduit pe Cluj Arena.

“Am răspuns afirmativ, ca de fiecare dată, intenției FRF de a organiza, pe stadionul emblemă al județului, Cluj Arena, un nou meci al naționalei de fotbal a țării noastre. E o bună ocazie și pentru microbiștii din zona Transilvaniei de a urmări la lucru jucătorii pe care se bazează România în vederea participării la Euro 2024”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Până în luna noiembrie, când vor avea loc cele două jocuri amicale, echipa națională de fotbal a României va mai disput încă două meciuri oficiale, ambele în grupa din competiția UEFA Nations League. Este vorba de duelul din deplasare, împotriva reprezentativei Finlandei, în data de 23 septembrie, și de cel pe teren propriu, în fața Bosniei & Herțegovinei, programat trei zile mai târziu.

La momentul actual, tricolorii se află pe ultimul loc al grupei în care au fost repartizați, cu o singură victorie obținută și trei înfrângeri. Din această grupă, mai face parte și selecționata Muntenegrului.

VEZI ȘI:

Vedetele fotbalului european au făcut spectacol la meciul de retragere al lui Adrian Mutu

VIDEO Fanii lui Dinamo s-au mobilizat la intrarea oficială de pe Cluj Arena

VIDEO Cerere în căsătorie pe Cluj Arena, la pauza meciului U Cluj – FC Hermannstadt

banner