Meciul de retragere al lui Adrian Mutu va avea loc pe Cluj Arena

1

Fotbalistul Adrian Mutu, cel mai bun marcator din istoria Naționalei României, alături de Gheorghe Hagi, va disputa, în data de 12 iunie 2022, pe Cluj Arena, meciul oficial de retragere din carieră. Evenimentul va avea loc în cadrul Sports Festival, unde va avea loc și meciul de retragere al tenismenului Horia Tecău. 

Meciul de retragere al lui Adrian Mutu a fost, inițial, programat, pentru luna iunie a anului 2020. Totuși, pandemia a oprit organizarea evenimentului, care va avea loc doi ani mai târziu.

”Meciul oficial de retragere este un eveniment pe care îl așteptam demult și mă bucur că, după o perioadă grea pentru toată lumea, vom putea, în sfârșit, să îl organizăm. Va fi un eveniment cu multe surprize și abia aștept să văd tribunele pline. Am alături de mine invitați de marcă, super-fotbaliști ai lumii alături de care am jucat”, a precizat fotbalistul.

Supranumitul “Briliant” a fost în vizită pe stadionul din Cluj-Napoca, pentru a pune la punct, alături de organizatori, ultimele detalii tehnice ale meciului dedicat carierei sale fotbalistice. De asemenea, acesta a făcut un antrenament alături de doi juniori clujeni.

Horia Tecău și Simona Halep, prezenți la Sports Festival

Un alt sportiv de renume care va părăsi scena profesionistă este tenismenul Horia Tecău, al cărui meci de retragere va avea loc vineri, 10 iunie 2022. Alături de acesta, va fi prezentă, pe teren, și Simona Halep.

”Este important să ne reconectăm cu pasiunile noastre. Să fim din nou împreună sportivi, antrenori, campioni, fani de toate vârstele, toți uniți într-o comunitate, din pasiune pentru sport”, a declarat Mirel Alexa, directorul executiv al festivalului.

Biletele pentru cele două meciuri simbolice vor fi puse în vânzare din data de 5 aprilie, pe site-ul entertix.ro. Persoanele care au cumpărat bilete pentru evenimentul din 2020 vor putea, până în data de 5 aprilie, să își descarce biletele cu noile coordonate.

VEZI ȘI:

U-BT Cluj-Napoca, învinsă de CSO Voluntari, după un final de meci dramatic

FC Universitatea Cluj a aflat ordinea meciurilor din playoff – vezi programul echipei

Persoanele cu dizabilități vor putea practica paracanoe, pe lacurile din România