Medicii au schimbat diagnosticul accidentării lui Cristi Manea – Fotbalistul va sta departe de teren mai multă vreme

0
foto: Digi Sport

CFR Cluj primește o nouă veste proastă în privința lui Cristi Manea (25 de ani), accidentat la genunchi. După ce a resimțit dureri la genunchi în timpul unui antrenament la echipa națională și a fost scos din lotul pentru meciul cu Kosovo, Cristi Manea nu dă semne că și-ar reveni repede. Manea va lipsi de la CFR într-o perioadă aglomerată, în care ardelenii au de jucat cu Petrolul, Rapid, FCU Craiova, Sepsi și Dinamo în campionat, plus CSM Alexandria în Cupă.

Manea simte în continuare dureri la genunchi și va sta o perioadă mai lungă departe de teren, cu probleme la ligamentul colateral intern, scrie gsp.ro, care anunță că este vorba doar despre o leziune, nu o ruptură, caz în care ar Manea ar fi stat departe de teren pentru luni bune.

Cristi Manea nu va putea juca la echipa națională la cele două meciuri din octombrie, în deplasare, cu Belarus (12 octombrie), apoi acasă, cu Andorra (15 octombrie).

Cel mai probabil, locul lui Manea va fi luat de Andrei Rațiu, precum s-a întâmplat cu Kosovo. Deian Sorescu este altă variantă pentru poziția de fundaș dreapta. Ambii pot interprepta partitura ofensivă pe care o pregătește selecționerul pentru „dubla” cu Belarus și Andorra, de la care sunt așteptate șase puncte.

La meciul cu Belarus, Edi Iordănescu nu va putea conta nici pe atacantul George Pușcaș, suspendat pentru trei cartonașe galbene.

VEZI ȘI:

Andrea Mandorlini, fericit că fotbaliștii săi nu au evoluat la națională – Ce jucători l-au impresionat pe antrenor

CFR Cluj se desparte de încă un fotbalist – Golgheterul pleacă în Israel să semneze contractul

Kosovo reclamă la UEFA bannerele de la meciul cu România

 

 

banner