Mihai Silvășan, cenzurat de Federația Română de Baschet: “În Sala Sporturilor Constanța, a rămas la fel de frig”

0

Antrenorul campioanei României, Mihai Silvășan, a declarat, după încheierea partidei dintre U-BT Cluj-Napoca și CSM U Craiova, câștigată de elevii săi cu scorul de 88-64, faptul că reprezentanții Federeației Române de Baschet (FRB) au cenzurat partea de interviu în care acesta critica condițiile din Sala Sporturilor Constanța, care găzduiește turneul final al Cupei României. 

Nu știu ce reacție să am la acest interviu oficial, aș vrea să îi întreb mai departe pe cei de la Federația Română de Baschet dacă vor cenzura sau nu interviul, la fel cum au făcut-o data trecută. Repet ce am spus, în sală a rămas la fel de frig și mă bucur că nu ne-am accidentat. […] De acum privim doar spre finală, când vom juca cu trofeul pe masă. Jucătorii noștri tineri au avut o prestație curajoasă, le-am spus să arunce dacă sunt liberi și s-au apărat extraordinar”, a declarat Mihai Silvășan.

“Studenții” s-au calificat fără mari probleme în marea finală a competiției naționale, acolo unde vor da piept cu CSM CSU Oradea, cel mai puternic candidat la titlul Ligii Naționale de Baschet Masculin (LNBM) din acest sezon. Confruntarea este programată miercuri, 15 februarie, de la ora 19:00.

Nu pierde nimic: Urmărește Via Cluj TV și pe Google News!

VEZI ȘI:

U-BT Cluj-Napoca, victorie clară în semifinalele Cupei Românei – “studenții” sunt la un pas de trofeu

U-BT Cluj-Napoca, în fața duelului din semifinalele Cupei României – ce a declarat Silvășan?

U-BT Cluj-Napoca, aproape eliminată matematic din EuroCup – declarații Mihai Silvășan și Emi Cățe

banner