Mihai Silvășan, după succesul cu Germani Brescia: “Îmi era puțin frică de acest meci”

0

Baschetbaliștii de la U-BT Cluj-Napoca au învins miercuri, 23 noiembrie, pe teren propriu, formația Germani Brescia, scor 91-86, în cea de-a cincea etapă din grupele EuroCup. Astfel, campioana României a obținut a doua victorie din competiția europeană și a urcat pe poziția a șaptea în clasamentul grupei A, loc care le asigură calificarea în fazele eliminatorii. Întreaga cronică a partidei este disponibilă AICI.

Antrenorul clujenilor, Mihai Silvășan, a vorbit, în conferința de presă organizată la finalul duelului din BT Arena, despre care a fost cheia succesului în fața formației italiene și despre cât de importantă este această victorie pentru viitorul echipei în EuroCup.

Silvășan: “Apărarea încă ne nemulțumește, vrem să fim mai constanți”

“Un meci foarte intens, din toate punctele de vedere, atât fizic, cât și mental. A fost un meci foarte strâns, însă publicul ne-a ajutat foarte mult. Îmi era puțin frică de acest meci, deoarece nu am avut un meci intens de aproape trei săptămâni. În repriza a doua am reacționat foarte bine, ne-am apărat mai agresiv și nu le-am mai dat oportunități ușoare de a marca. […] Apărarea încă ne nemulțumește, trebuie să fim mai constanți în a juca apărare bună, nu doar în unele momente. Ne bucurăm în această seară, însă gândul meu este deja la meciul cu Rapid, pentru prima poziția în Liga Națională”, a declarat Mihai Silvășan.

Toate declarațiile tehnicianului “studenților” sunt disponibile în materialul de mai jos.

Pentru elevii lui Mihai Silvășan, urmează deplasarea pe terenul celeilalte formații care este neînvinsă în Liga Națională de Baschet Masculin, Rapid București, pentru meciul din cea de-a șasea etapă a sezonului regulat. Acesta va avea loc duminică, 27 noiembrie, de la ora 20:00.

VEZI ȘI:

Sărbătoare în BT Arena – campioana României învinge Germani Brescia și obține al doilea succes din EuroCup

Silvășan, despre plecarea lui Jordan Taylor: “Așa am considerat eu că este mai bine pentru viitorul echipei”

U-BT pierde la limită duelul din Lituania și înregistrează a treia înfrângere în EuroCup