Mihai Silvășan, după succesul cu Rapid București: “Nu sunt mulțumit de cum am jucat”

0

Baschetbaliștii de la U-BT Cluj-Napoca au învins duminică, 27 noiembrie, în deplasare, formația Rapid București, scor 77-79, în cea de-a șasea etapă din sezonul regulat al Ligii Naționale de Baschet Masculin. Cele două echipe erau singurele neînvinse în actuala stagiune, astfel încât, după victoria obținută, în ultima secundă, prin coșul lui Stefan Bircevic, campioana României își menține poziția de lider în clasamentul conferinței A. Întreaga cronică a partidei este disponibilă AICI

La finalul confruntării din capitală, antrenorul clujenilor, Mihai Silvășan, a evaluat jocul elevilor săi și a explicat de ce nu este în totalitate mulțumit de prestația acestora. Totodată, acesta a explicat care sunt planurile echipei înaintea duelului din EuroCup cu Bursaspor, unul dintre cei mai puternici adversari din competiția europeană.

“Un meci frumos de privit din punctul de vedere al spectatorului și echilibrat, deoarece ambele echipe puteau să câștige. Nu sunt mulțumit de cum am jucat, nu am fost extrem de disciplinați și nu am reușit să facem, de multe ori, ceea ce ne-am propus.

Până la urmă, victoria este victorie, am reușit să ne menținem în joc până la final și să avem mintea mai limpede. De ce nu, cu puțin noroc, ultima aruncare a lui Bircevic ne-a adus victoria. Sper să ne recuperăm cât mai bine pentru meciul de miercuri din Turcia, împotriva unei echipe extrem de puternice”, a declarat Mihai Silvășan.

Stefan Bircevic: “În primul sfert, nu ne-am concentrat prea bine”

“A fost un meci dificil, nu am început prea bine. În primul sfert, nu ne-am concentrat așa cum trebuia. Pe parcurs ne-am revenit și a existat șansa să înscriu acel coș. Mă bucur că am câștigat și că rămânem pe primul loc în conferință”, a declarat Stefan Bircevic.

Toate declarațiile tehnicianului ardelenilor, respectiv cele ale eroului din Sala Rapid, Stefan Bircevic, sunt disponibile aici:

După succesul cu Rapid București, elevii lui Mihai Silvășan vor face deplasarea în Turcia, pe terenul formației Bursaspor, cu care se vor duela în cea de-a șasea etapă din grupele EuroCup. Partida va avea loc miercuri, 30 noiembrie, de la ora 19:00.

VEZI ȘI:

U-BT câștigă în ultima secundă duelul de la Rapid București și rămâne neînvinsă în Liga Națională

Rapid București – U-BT Cluj-Napoca, duel între echipele neînvinse din Liga Națională de Baschet Masculin

Sărbătoare în BT Arena – campioana României învinge Germani Brescia și obține al doilea succes din EuroCup

banner