Noaptea Devoratorilor de Anime, la Cluj-Napoca – ce seriale vor fi vizionate și ce surprize au pregătit organizatorii

0

Cea de-a zecea ediție a unui eveniment dedicat pasionaților de anime-uri va avea loc în noaptea de sâmbătă, 10 decembrie, spre duminică, 11 decembrie, în sediul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor (FSEGA) din cadrul Universității Babeș-Bolyai (UBB) Cluj-Napoca. Este vorba despre “Noaptea Devoratorilor de Anime”, un proiect organizat de echipa Anime Culture Club.

În cadrul acestei ediții, participanții vor putea viziona primele patru episoade din serialele Spy X Family, Dress-up Darling, Jujutsu Kaisen, Cyberpunk, Bofuri, respectiv Dorohedoro. Toate dintre acestea vor fi subtitrate în limba engleză. Totodată, pentru a putea rezista cât mai multe ore în fața ecranului, organizatorii le vor oferi gratuit celor prezenți cafea, ciocolată caldă și ceai din Starbucks Cluj-Napoca.

Ce alte surprize au pregătit organizatorii ediției aniversare?

În cele 30 de minute de pauză dintre proiecțiile anime-urilor, participanții se pot bucura de următoarele activtități:

  • Un giveaway de postere și merch, de la partenerii noștri Crunchyroll
  • O amintire de la ToxicBubbles, la standul cu anime merch
  • Drawing Corner, un loc unde pot desena ce doresc și pot discuta cu alti fani anime

“Accesul la eveniment se face pe baza unui act de identitate care să dovedească vârsta participantului. Pentru minorii sub 14 ani, este necesara o adeverința care să ateste consimțământul părinților (sau a tutorelui legal) pentru participare. Nu este nevoie de adeverință în cazul în care minorii sunt însoțiți de unul dintre părinți sau de tutorele legal”, au anunțat reprezentanții Anime Culture Club.

Ediția aniversară a “Nopții Devoratorilor de Anime” va avea loc în Sala A2 din facultatea situată pe strada Teodor Mihali, nr. 58-60, în intervalul orar 20:00-08:00. Accesul publicului este liber, iar mai multe informații pot fi găsite pe pagina de Facebook a evenimentului.

VEZI ȘI:

Cele mai de succes filme japoneze vor fi prezentate la Cluj-Napoca – vezi unde și când va avea loc festivalul

VIDEO Decernarea premiilor TIFF – vezi câștigătorii ediției din 2022

Caravana Coca-Cola ajunge la Cluj – Află care este programul oficial

banner