Serviciul de înmatriculări și permise auto, mutat oficial lângă Vama Cluj – VEZI CUM ARATĂ ÎN INTERIOR

0


Serviciul de înmatriculări și permise auto s-a mutat, azi, din cartierul Gheorgheni, pe strada Traian Vuia, nr. 157, în clădirea în care funcționează și Vama Cluj. Tot acolo, în incinta clădirii este deschis și un birou al Primăriei Cluj-Napoca pentru plata taxelor necesare la înmatriculări, radierilor auto ș.a., astfel încât toate operațiunile legale obligatorii sa poată fi derulate pe loc, fără a fi necesare alte deplasări.

”Aglomerația creată de cele 300-500 mașini care veneau zilnic în cartierul Gheorgheni în zona str. Albac pentru înmatriculări auto sau permise a dus la decizia unei colaborări între Primăria Cluj-Napoca, Instituția Prefectului Județul Cluj și Ministerul de Finanțe pentru a face posibilă mutarea sediului acestui serviciu din Gheorgheni, în Someșeni”, a precizat primarul Emil Boc pe pagina sa de Facebook.

Ca urmare, de astăzi, sediul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor din cadrul Instituției Prefectului județului Cluj funcționează la o nouă adresă, în clădirea în care se află și Vama Cluj, pe strada Traian Vuia, nr. 157.

Primăria Cluj-Napoca a investit 431.758 lei (fără TVA) pentru amenajarea unei zone cât mai accesibile pentru clujeni:
– 80 locuri de parcare
– reamenajare trotuare
– colaborare cu CTP Cluj-Napoca pentru înființarea unei stații pentru transport în comun în fața clădirii
– înființarea unei treceri de pietoni.


banner