Singura clinică din Transilvania care realizează operații SMILE Pro, pentru pacienții cu miopie și astigmatism

0

Clinica Dr. Holhoș din Cluj-Napoca este singura clinică din Transilvania care oferă operația SMILE® PRO pacienților care suferă de miopie și astigmatism. SMILE® PRO este a doua generație SMILE, lansată în 2021. Este cea mai recentă inovație în această tehnică. Păstrează caracterul de intervenție minim invazivă, lipsită de durere, care oferă rezultate imediate și recuperare rapidă postoperator.

Rezultatele se pot vedea imediat după operație, pacienții având posibilitatea să vadă bine fără ochelari la nici 30 minute după ce s-a încheiat intervenția. Pacientul nu resimte decât un foarte ușor disconfort chiar și pe perioada recuperării, iar activitățile zilnice pot fi reluate după 24 ore. Procedura este recomandată pacienților diagnosticați cu miopie și astigmatism, cu vârsta de până în 40 ani. Se pot opera inclusiv miopii mari, de -10.

În curând, operații și pentru hipermetropie

Ce aduce nou operația SMILE® PRO, începând de anul viitor este posibilitatea corectării hipermetropiei, adică a dioptriilor cu plus, pentru prima data fiind posibil cu această tehnică, și rapiditatea cu care se realizează operația. În curând va fi disponibilă și la clinica din Cluj opțiunea pentru hipermetropie.

Cu SMILE® PRO, 7 secunde sunt necesare pentru realizarea inciziei, iar operația durează doar câteva minute integral. Mai mult, SMILE® PRO beneficiază de sisteme performante de aliniere și centrare a ochiului prin sistemul CentraLign care îl fac extrem de sigur și precis.

Tehnologia RelEx SMILE de la Zeiss este o tehnologie revoluționară, a treia generație de laser refractiv dezvoltată în oftalmologie, după PRK și LASIK. Chirurgia lenticulară presupune operații fără flap și fără îndepărtarea epiteliului cornean. Celelalte tehnici refractive (PRK, LASIK sau LASEK) diferă prin realizarea acestor proceduri.

Tratamentul revoluționar SMILE® PRO se realizează cu ajutorul laserului cu femtosecunde, care permite efectuarea corecției într-un singur pas, într-o singură procedură.

Rețeaua de oftalmologie Dr. Holhoș oferă toate tipurile de operații laser pentru reducerea dioptriilor – laser Excimer PRK, FemtoLASIK, RelEx SMILE, SMILE® PRO și Presbyond.

”Ne-am propus încă de anul trecut, să oferim pacienților din Transilvania operațiile SMILE Pro, chiar daca noutatea acestei tehnologii este absolută – a fost lansata chiar în 2021. Anul trecut am adus Presbyond în Transilvania, acum aducem SMILE Pro. Avem deja multe solicitări pentru această operație, chirurgia lenticulară fiind ultima tehnică în materie de operații laser refractive. Așteptăm un număr cât mai mare de pacienți, operația este absolut ireproșabilă și cu rezultate senzaționale”, a declarat dr. Teodor Holhoș.

Prezentă în 4 județe din Transilvania cu 5 clinici de chirurgie, rețeaua Dr. Holhoș oferă soluții chirurgicale minim invazive și celor care suferă de cataractă, afecțiuni ale retinei, glaucom și alte afecțiuni oculare.

Rețeaua Dr. Holhoș numără în prezent 5 clinici de specialitate în Cluj Napoca, Alba Iulia, Turda, Mediaș și Sibiu și 12 cabinete de optică medicală, fiind prezentă în județele Alba, Cluj, Sibiu și Mureș.

Puteți afla mai multe informații la www.drholhos.ro.

VEZI ȘI:

O nouă clinică de oftalmologie Dr. Holhoș a fost inaugurată la Cluj