Spațiu personal de camping și abonamente cu preț redus pentru studenți, la Electric Castle 2023

0

Cea de-a noua ediție a festivalului amplasat în incinta domeniului Banffy de la Bonțida, Electric Castle, va avea loc în perioada 19-23 iulie 2023, iar organizatorii au anunțat deja primele surprize pentru participanți. Cea mai mare dintre acestea este Car Camping, prin care festivalierii pot închiria, pentru prima dată, un spațiu de 24 mp, unde își vor putea parca mașina și instala cortul personal.

Noua opțiune este ideală pentru cei care vin de la distanțe mai mari și care doresc să petreacă patru zile în Electric Village, camping-ul festivalului. Căsuțele și locul destinat rulotelor rămân și disponibile, iar organizatorii au extins până la 17.000 de locuri capacitatea din camping, care a fost SOLD-OUT la ultima ediție de festival.

10 000 de persoane și-au cumpărat deja abonamente pentru Electric Castle 2023, chiar la finalul ediției din 2022, când organizatorii au epuizat, în doar câteva ore, promoția specială anuală, dedicată celor mai devotați fani.

Abonamente la preț redus, pentru tinerii cu vârsta până în 21 de ani

„Răspunsul entuziast pe care l-am avut din partea studenților ne-a convins să menținem, și
pentru ediția din 2023, oferta specială pentru tinerii de până în 21 de ani. Vrem ca
experiența unui festival de top să fie accesibilă tuturor, iar Youth21 Pass, la doar 99 de
euro, este modul în care îi încurajăm să descopere ce înseamnă un eveniment unic pentru
piața din România”, a spus directorul de comunicare al festivalului, Tudor Costinaș.

În prezent, abonamentele generale pentru cele patru zile ale evenimentului pornesc de la prețul de 119 euro și pot fi cumpărate prin accesarea link-ului de AICI. Persoanele care doresc să aibă și acces la camping își pot cumpăra abonamente cu reducere, la prețul de 159 de euro. Peste 270 de mii de festivalieri au participat la cea de-a opta ediție de Electric Castle.

VEZI ȘI:

Cum este atmosfera în primele zile de Electric Castle 2022?

VIDEO Twenty One Pilots: “Electric Castle, festivalul cu cel mai cool nume”

Electric Castle 2022 a ajuns la final – care este bilanțul celei de-a opta ediții

banner