Spectacol aniversar Ștefan Bănică – cel mai așteptat concert de Crăciun vine la BTarena

0
Foto - Daniel Robert Dinu - Stefan Banică, Concert de Crăciun 2022, Sala Palatului

Una dintre cele mai complexe producții muzicale românești, concertele de Crăciun marca Ștefan Bănică aniversează, în luna decembrie, 20 de ani de existență. Acestea reprezintă, de 20 de ani încoace, un mod tradițional de intrare în perioada sărbătorilor de iarnă, în atmosfera magică a Crăciunului. O poveste de neegalat în peisajul muzical din România. În 2023, la Sala Polivalentă BTarena din Cluj-Napoca, publicul este așteptat la un spectacol impresionant de sunet, lumini și efecte grafice. Este vorba despre una dintre cele mai așteptate producții muzicale din România, Concert Aniversar de Crăciun Ștefan Bănică – 20 de ani.

Ștefan Bănică a deschis drumul producțiilor muzicale de amploare în România în 2002 și a devenit singurul artist român care susține, an de an, un eveniment atât de complex. Concertele de Crăciun Ștefan Bănică sunt adevărate repere pentru luna decembrie prin autenticitate, spectaculozitate și complexitate.

Muzică live, lumini și decoruri de poveste, ecrane uriașe, efecte speciale, invitați-surpriză din mai multe genuri muzicale – pop, rock, folk, folclor – zeci de dansuri și interpretări impresionante, într-una dintre cele mai mari producții muzicale din România.

În fiecare an, invitați speciali urcă pe scenă alături de Ștefan Bănică: de la Sofia Vicoveanca la Andra, de la Cristi Minculescu și Paul Ciuci la Paula Seling și Alina Eremia, de la Nicolae Botgros și Orchestra „Lăutarii” din Chișinău la Dan Bittman, de la Monica Anghel, Nico, Luminița Anghel la Delia, Cabron, Lidia Buble, de la Laurențiu Cazan la 3 Sud Est, Liviu Teodorescu etc.

Evenimentul are loc sâmbătă, 16 decembrie 2023, de la ora 19:00. Biletele online sunt disponibile pe iabilet.ro și concertecluj.ro. Mai multe detalii despre bilete și informații suplimentare despre acest eveniment pot fi găsite AICI.

VEZI ȘI:

Filarmonica de stat “Transilvania”, în concert inedit, pe acordurile celor mai mari compozitori clasici

Chris Norman, vocea inconfundabilă a trupei Smokie, în concert la Cluj-Napoca

Artistul britanic Chris Norman (Smokie) concertează la BT Arena

 

 

 

 

banner