Cluj: Program special cu ocazia UEFA Under-21 pentru linii de tramvai și autobuz

0

Compania de Transport Public Cluj-Napoca (CTP) a anunțat modificări de program valabile în zilele de 22 iunie și 28 iunie, cu prilejul meciurilor de fotbal din cadrul Campionatului European de Fotbal UEFA Under-21. Pentru a sprijini circulația participanților la meciurile de fotbal în aceste două zile, liniile de tramvai 101 și 102, respectiv linia de autobuze 30, vor avea un program special. 

Astfel, pentru preluarea suporterilor la finalul meciurilor (23:30), în stația Cluj Arena – str. Splaiul Independenței – vor staționa tramvaiele de pe liniile mentionate mai sus, iar în stația BT Arena – str. Uzinei Electrice – vor staționa autobuzele de pe linia 30, pe ambele sensuri de mers.

De asemenea, CTP reamintește călătorilor de posibilitatea utilizării liniei 25N cu program până la ora 1:00. Programul acesteia, precum și traseul cu stațiile aferente, pot fi găsite AICI.

VEZI ȘI:

Autobuze electrice pentru elevii clujeni din mediul rural – Investiția este imensă

Terminalul plecări din Aeroportul Internațional Cluj-Napoca va fi extins – finalizarea lucrărilor este fixată în februarie 2024

Taximetriștii clujeni ies în stradă – va fi cel mai amplu protest cu privire la interzicerea transportului alternativ

 

banner