Spectacol de drone, piesă istorică de teatru, concerte Inna și CARGO – Ziua Națională a României, sărbătorită la Cluj-Napoca

0

Clujenii se vor putea bucura de un program încărcat de activități cu ocazia Zilei Naționale a României. Evenimentul din ziua de joi, 1 decembrie, va fi sărbătorit în patru zone diferite ale muncipiului Cluj-Napoca, iar organizatorii își propun să îmbine sfera istorică cu cea culturală. Astfel, participanții vor putea urmări, printre altele, o reconstituire artistică a evenimentelor din 1918, un spectacol inedit de artificii și drone, respectiv concertele susținute de cântăreața Inna, respectiv de trupa rock CARGO.

Invitat la Via Cluj Tv, în emisiunea România Via Cluj, directorul adjunct al Direcției de Evenimente din cadrul Primăriei Cluj-Napoca, Călin Forna, a vorbit despre surprizele care îi așteaptă pe clujeni cu ocazia Zilei Naționale de 1 Decembrie. Întregul material este disponibil mai jos.

Accesul publicului va fi gratuit la toate evenimentele organizate de Primăria Cluj-Napoca, iar întregul program poate fi consultat pe pagina de Facebook a evenimentului.

VEZI ȘI:

Peste 270 de mii de persoane au participat la sutele de activități de la Zilele Clujului 2022

Peste 100 de activități la Zilele Clujului 2022 – ce surprize îi așteaptă pe participanți

A început UNTOLD 2022 – cum a fost atmosfera în prima zi de festival?

banner