Studenții Universității Tehnice din Cluj-Napoca pot ajunge ofițeri în Serviciul Român de Informații (SRI)

0

Reprezentanții Universității Tehnice din Cluj-Napoca (UTCN) au anunțat marți, 7 februarie, lansarea programului de studii de licență pentru pregătirea viitorilor ofițeri din cadrul Serviciului Român de Informații (SRI). Astfel, până la data de 1 martie, elevii de clasa a XII-a sau persoanele care nu au împlinit încă vârsta de 23 de ani pot aplica pentru pregătirea în domeniul securității naționale, pe posturile de specialist IT&C sau tehnic de înaltă calificare.

“Dacă ești interesat de oferta noastră, îți recomandăm să accesezi și site-ul Serviciului Român de Informații, secțiunea Aplică, unde vei regăsi inclusiv Ghidul candidatului și detalii despre admiterea prin studii de licență. […] Dacă iei decizia că ți se potrivește o astfel de carieră și vrei să candidezi, trimite-ne CV-ul pe adresa de e-mail hr.tehnic@sri.ro”, este precizat în anunțul publicat pe pagina de Facebook UTCN.

În total, este vorba de șase locuri scoase la concurs pentru viitorii studenți ai universității clujene, două la Electronică Aplicată, trei la Tehnologii și Sisteme de Telecomunicații, respectiv unul la Calculatoare. Mai multe detalii despre oferta de școlarizare a Serviciului Român de Informații, prin studiile universitare de licență organizate de UTCN, pot fi găsite AICI.

Nu pierde nimic: Urmărește Via Cluj TV și pe Google News!

VEZI ȘI:

100 de elevi pot vedea cum este viața de student la UTCN – cum poți participa la școala de vară?

Cazare gratis pentru candidații la UTCN pe perioada admiterii – află detalii

AVERTISMENT SRI: NU accesați mesajul ”Detalii secrete! (COVID-19)” dacă vreți să mai aveți bani în cont