Swimathon, locul unde sportul și caritatea se îmbină – strângere de fonduri pentru Clinica de Oftalmologie Pediatrică

0

Cea de-a 12-a ediție Swimathon, un eveniment organizat de Fundația Comunitară Cluj, dedicat persoanelor dornice să practice sport și să ajute o cauză nobilă, va avea loc sâmbătă, 12 noiembrie, la Complexul de Natație al Universității Babeș-Bolyai (UBB). În cadrul ediției din 2022, strângerea de fonduri va fi dedicată Clinicii de Oftalmologie Pediatrică de la Spitalul de Urgență din Cluj-Napoca, care are nevoie de aparatură modernă pentru copiii din toată regiunea Transilvaniei.

Invitată la Via Cluj Tv, în emisiunea România Via Cluj, persoana responsabilă de comunicare și PR din partea Fundației Comunitare, Elena Nicolae, a vorbit atât despre misiunea și istoria proiectului Swimathon, cât și despre mijloacele prin care toți cei interesați pot lua parte la eveniment. Întregul material este disponibil mai jos.

Evenimentul din Parcul Sportiv “Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca este programat în intervalul orar 09:00-15:00, iar mai multe informații despre procesul de înscriere, respectiv despre regulamentul competiției, pot fi găsite AICI.

VEZI ȘI:

Clujenii, campioni europeni la minifotbal – echipa Gemina Cluj a câștigat turneul Euro Business Cup

Swimathonul pe uscat adună fonduri pentru nouă organizații neguvenramentale

O șansă în plus pentru familiile fără locuință din județul Cluj – cum te poți implica