Târgul de Cariere revine în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca

1

Târgul de Cariere din Cluj revine în format fizic, după trei ediții online și una hibrid, drept urmare a ridicării restricțiilor pandemice. Acesta va avea loc în perioada 23-24 martie în BT Arena. Prin intermediul său, viitorii candidați au ocazia să se întâlnească cu reprezentanții companiilor unde doresc să se angajeze. 

Foto: Târgul de Cariere

“Companii din sectoare multiple te așteaptă să-ți împărtășească oportunități profesionale, iar tu vei avea ocazia să descoperi cine și ce se află dincolo de fiecare afacere, domeniile în care se vor face cele mai multe angajări, preferințele angajatorilor pentru anul în curs, informații despre beneficiile extrasalariale în trend, cele mai căutate abilități sau provocările pe care le ridică procesul de recrutare”, este precizat în anunțul evenimentului.

Printre companiile prezente în cadrul evenimentului din Sala Polivalentă, se numără DeLonghi, Emerson, Michelin, Bosch, e-on, McDonald’s, Cora sau EXL.

Pe lângă Cluj, Târgul de Cariere va fi organizat și în Iași, Sibiu, Brașov, Chișinău, Oradea și Târgu-Mureș. Evenimentul va fi deschis publicului în intervalul orar 11:00-18:00.

VEZI ȘI:

Vioară Stradivarius, în concert caritabil pentru Filarmonica din Chișinău

Metodă inedită de a învăța româna: prin povești citite copiilor de limbă maghiară

50 de tone de donații, transportate de la Cluj la Kyiv