Târgul de Cariere revine la Cluj-Napoca – vezi când și unde va avea loc

0

Cea de-a șasea ediție a Târgului de Cariere din Cluj-Napoca va avea loc, în perioada 5-6 octombrie, în incinta Sălii Polivalente. În cadrul acestui eveniment, viitorii candidați sunt așteptați să se întâlnească cu reprezentanți ai companiilor naționale sau internaționale unde doresc să se angajeze și să primească informații cu privire la locurile de muncă pentru care vor opta.

Sub sloganul “Căutăm oameni care caută”, organizatorii Târgului de Cariere invită toate persoanele interesate de cunoașterea oportunităților de angajare, existente pe piața muncii din Cluj-Napoca, să afle cât mai multe detalii despre procesul de recrutare al companiiilor, despre cultura organizațională sau despre valorile pe baza cărora acestea își desfășoară activitatea.

“La fel ca până acum, Târgul de Cariere va reuni numeroase companii naționale și internaționale, dintr-o mare varietate de domenii de activitate. Reprezentanții acestora abia așteaptă să te cunoască și să îți prezinte oportunitățile profesionale, beneficiile și mediul de lucru. Târgul de Cariere este șansa de a remarca și a te face remarcat”, este precizat în anunțul evenimentului publicat pe Facebook.

Ce companii vor fi prezente la Târgul de Cariere din Cluj-Napoca?

Printre cele mai cunoscute companii care vor fi prezente în cadrul evenimentului din BT Arena, se numără DeLonghi, Emerson, Michelin, Bosch, e-on, McDonald’s, Cora, EXL, Tenaris, Lidl sau Cora. Totodată, reprezentanții altor companii care vor să participe la Târgul de Cariere se pot înscrie prin crearea unui cont pe platforma online a evenimentului.

De asemenea, Târgul de Cariere va fi organizat și în Iași, Sibiu, Mureș, Oradea, Chișinău, respectiv Brașov, iar mai multe detalii despre aceste ediții pot fi găsite AICI. Accesul publicului la eveniment va fi permis în intervalul orar 11:00-18:00.

VEZI ȘI:

Târgul de Cariere revine în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca

Târgul de carte Gaudeamus Radio România și-a deschis porțile, la Cluj-Napoca

Târgul de produse sustenabile la Summitul Tinerilor 2022 – cum îți poți înscrie afacerea