TIFF 2022 – vezi care este atmosfera în primele zile de festival

0

Festivalul Internațional de Film din Transilvania (TIFF) a debutat cu un discurs al primarului Emil Boc, care a vorbit despre importanța respectării valorilor democratice, urmat de un concert al artistei Corina Chiriac. Ulterior, publicul a vizionat, pe marele ecran amplasat în piață, filmul “Rețeaua Jane”.

“Avem un public numeros și ne bucurăm pentru acest lucru. Pe partea de organizare, nu se vede foarte diferit, am lucrat la fel de mult și la fel de interesați, în fiecare an. […] Comparabil cu celelalte ediții, momentat este încă prima zi, nu pot să am o privire de ansamblu, dar, mi se pare că suntem foarte pregătiți și va ieși totul bine”, a explicat unul dintre membrii din staff-ul TIFF.

“Este prima dată când sunt voluntar și chiar sunt foarte entuziasmată. De abia aștept să văd cum o să fie și în următoarele zile. Este foarte interesantă o experiență nouă”, a precizat unul dintre voluntarii TIFF 2022.

Proiecțiile din cadrul TIFF vor mai fi deschise publicului până în data de 26 iunie, iar întregul program, pe zile, este disponibil AICI.

VEZI ȘI:

Filme din cadrul TIFF transformă Iulius Parc în cinema – vezi ce au pregătit organizatorii

TIFF 2022: Restricții de circulație pe mai multe străzi din Cluj

Primăria Cluj-Napoca: Anul acesta invitații, dar și echipa și voluntarii TIFF, vor beneficia de transport public gratuit