TIFF 2023: Record de audiență la premiera comediei “Încă Două Lozuri”, proiecție inclusă în Zilele Filmului Românesc

0

Premiera filmului “Încă Două Lozuri”, în regia lui Paul Negoescu, trebuia să aibă loc joi, 15 iunie, de la ora 21:45, în Piața Unirii din Cluj-Napoca, în cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF). Totuși, din cauza ploii care nu s-a oprit decât pentru scurte perioade de timp, organizatorii au decis să reprogrameze proiecția de la ora 23:00, atât în cinematograful “Florin Piersic”, cât și în Casa de Cultură a Studenților “Dumitru Fărcaș”. 

Publicul a fost prezent în număr foarte mare în ambele locații și a avut ocazia de a se întâlni cu o parte din echipa filmului. Rolurile principale ale comediei care, deși a fost realizată drept o producție de sine stătătoare, reprezintă continuarea filmului “Două Lozuri” (2016), sunt interpretate de actorii Dragoș Bucur, Alexandru Papadopol, respectiv Dorian Boguță.

Comedia a fost savuroasă pentru publicul prezent în sala cinematografului “Florin Piersic”, care a izbucnit în râs pe tot parcursul filmului, iar, la finalul acestuia, și-a exprimat aprecierea prin mai multe reprize de aplauze.

Nu pierde nimic: Urmărește Via Cluj TV și pe Google News!

VEZI ȘI:

Zilele Filmului Românesc debutează cu proiecții sold out și zeci de invitați prezenți la TIFF 2023

Regizorul Michel Franco la TIFF22: „A face film este un proces foarte fragil și mereu ceva poate merge greșit”

TIFF 2023 – Publicul tânăr a fost prezent în număr foarte mare la “Pădurea spânzuraților”, film din 1965

banner