Toni Petrea, după primul meci pe banca tehnică a Universității Cluj: “Juniorii s-au descurcat admirabil”

0

Fotbaliștii Universității Cluj au remizat marți, 13 iunie, scor 1-1, într-un meci amical disputat împotriva formației NK Celje, vicecampioana Sloveniei, țara în care aceștia efectuează primul cantonament al verii. Totodată, acesta a fost primul duel pe care “studenții” l-au disputat sub comanda lui Toni Petrea, motiv pentru care putem spune că tehnicianul a înregistrat un rezultat important la meciul de debut, deoarece gruparea slovenă va evolua, în stagiunea 2023/2024, în preliminariile UEFA Conference League, a treia competiție valorică din Europa.

Gazdele au deschis scorul, după doar opt minute de joc, printr-o lovitură de la 11 metri, iar golul egalizator a fost marcat, în minutul 80, dintr-o acțiune finalizată de fundașul Dorinel Oancea. De  asemenea, deoarece nu toți fotbaliștii din lotul clujenilor au făcut deplasarea în Slovenia, tehnicianul Anton Petrea a introdus în teren mai mulți jucători tineri, astfel încât aceștia au avut șansa de a evolua împotriva unui adversar puternic la nivel internațional.

Petrea: “Nu m-a interesat rezultatul, ci să ieșim sănătoși de pe teren”

“Un meci foarte rapid luat de noi, după doar trei zile de pregătire. Mă bucur că am răspuns bine, nu m-a interesat deloc rezultatul. Doar să ieșim sănătoși de pe teren, întrucât am avut destul de puțini jucători la dispoziție, am avut zece titulari și trei rezerve, dintre care șase copii. S-au descurcat admirabil din punctul meu de vedere, dovadă că nu întâmplător au câștigat titlul la juniori. […] Un antrenament bun pentru noi, chiar mai mult decât un antrenament. M-am uitat pe statistici și am văzut că, din punct de vedere, fizic, am alergat destul de mult, ca la un meci oficial. Trebuie să refac repede jucătorii și să ne vedem pe program. Lucrăm combinat, nu lucrăm doar parte fizică sau tactică. Totul are legătură în fotbal, încercăm să acoperim toate capitolele”, a declarat Toni Petrea.

Toate declarațiile tehnicianului ardelenilor pot fi urmărite în materialul de mai jos.

Nu pierde nimic: Urmărește Via Cluj TV și pe Google News!

VEZI ȘI:

“U” Cluj a obținut o remiză împotriva vicecampioanei Sloveniei – Oancea a înscris golul egalizator

Vezi ce echipă de start a aliniat Toni Petrea la primul meci ca antrenor principal al Universității Cluj

“U” Cluj dispută primul amical sub comanda lui Toni Petrea – “studenții” dau piept cu o echipă de cupe europene

banner