TOP 5 resturante din Cluj unde poți mânca bine cu mai puțin de 10 lei

0

Via Cluj Tv vă propune un top al celor mai accesibile restaurante din Cluj-Napoca. Acesta include cinci locuri din centrul Clujului, unde puteți mânca un preparat consistent cu cel mult 10 lei. 

Topul a fost alcătuit pe baza a două criterii: consistența preparatelor și prețul acestora, comparativ cu mâncarea oferită.

Iată topul realizat de Via Cluj TV:

  1. Supermarket-urile Profi

Adrese: Nicolae Titulescu, nr. 18; Piața Mihai Viteazu, nr. 7-8; Calea Dorobanților, nr. 70

În supermarket-urile Profi, puteți mânca trei Hot Dogi cu cremwurst sau cârnați cabanos la prețul de 9,99 lei. Oferta este valabilă și pentru doi Hot Dogi și o sticlă de suc la 0,5 l.

2. Thessaly Greek Taverna

Adresă: Bd. 21 Decembrie 1989, nr. 120

Un sandviș grecesc de pui, cu legume proaspete, cartofi prăjiți și sos tzatziki poate fi servit în taverna grecească din apropierea pieței Mărăști la prețul de 10 lei.

3. Cartofisserie

Adresă: Piața Unirii, nr. 19

În renumitul restaurant pentru calitatea cartofilor prăjiți, puteți comanda un snackbox cu cheesy bites și cartofi la doar 10 lei.

4. McDonald’s

Adresă: Piața Mihai Viteazu, nr. 1

McCombo este cel mai accesibil și consistent meniu pe care lanțul internațional de fast-food îl include în meniu. La prețul de 6,5 lei, puteți comanda un sandviș de pui sau de porc, combinat cu cartofi prăjiți sau o băutură răcoritoare.

5. KFC

Adresă: str. Iuliu Maniu, nr. 1

Un snackbox de la KFC costă doar 9 lei și include atât carne de pui, cât și cartofi prăjiți. Este un meniu consistent, în care vă puteți alege tipul de pui dorit, picant sau nepicant.

VEZI ȘI:

TOP 5 festivaluri de muzică din Europa Centrală și de Est în vara 2022

TOP 10 farse de 1 Aprilie – vezi cum îți poți păcăli prietenii și colegii

TOP 10 comentarii despre garsoniera de 11 mp din Cluj