Transylvania Open, desemnat cel mai bun turneu WTA250 al anului 2022 – ce au transmis organizatorii

0

Cea de-a doua ediție a turneului de tenis feminin Transylvania Open, găzduit în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, a primit titlul de cel mai bun turneu WTA250 din lume în acest an. Competiția din România a fost desemnată, în urma votului jucătoarelor din cicruitul mondial de tenis, cea mai calitativă dintre cele 24 de evenimente WTA250, organizate în țări precum Marea Britanie, Franța, SUA, Germania sau Australia. 

“Să fii cel mai bun WTA250 din lume la doar a doua ediție este copleșitor. Acum, asta este ceva cu adevărat imens și înseamnă mult pentru noi. Vă mulțumim tuturor că ați luat parte la asta și vă promitem că acesta este doar începutul”, au transmis reprezentanții Transylvania Open pe pagina de Facebook a competiției.

Transylvania Open 2022 a avut loc în perioada 8-16 octombrie, iar numeroși fani clujeni, iubitori ai tenisului, s-au adunat în BT Arena pentru a urmări spectacolul oferit de cele 32 de jucătoare la simplu și de cele 16 echipe la dublu. Campioana turneului a fost jucătoarea din Rusia, Anna Blinkova, care a învins-o, în marea finală, pe italianca Jasmine Paolini (6-2, 3-6, 6-2). Imagini video din timpul partidei și de la ceremonia de premiere sunt disponibile în materialul de mai jos.

Valoarea premiilor oferite în cadrul celei de-a doua ediții a turneului de tenis feminin, din circuitul Women’s Tennis Association, organizat în Cluj-Napoca, s-a ridicat la o sumă mai mare de 251 de mii de dolari.

VEZI ȘI:

VIDEO Anna Blinkova este campioana Transylvania Open 2022 – spectacol în BT Arena

Anastasia Potapova, prima semifinalistă la Transylvania Open 2022 – România, fără reprezentante

Gabriela Ruse a avansat în optimile Transylvania Open 2022 – Bouchard, retrasă din primul meci

banner