U-BT Cluj-Napoca dispută, în fața fanilor, un nou duel din EuroCup – ce a declarat Mihai Silvășan

0

Baschetbaliștii de la U-BT Cluj-Napoca vor întâlni marți, 25 octombrie, pe teren propriu, formația Umana Reyer Venezia, în a treia etapă din EuroCup, cea de-a doua competiție valorică de pe bătrânul continent. La momentul actual, campioana României se află pe locul patru în clasamentul grupei A, după înfrângerea dramatică din Franța, împotriva echipei JL Bourg-en-Bresse, și succesul obținut, în fața fanilor, cu Cedevita Olimpija Ljubljana. 

După cele 18 meciuri pe care fiecare participant le va disputa în EuroCup, primele opt echipe din fiecare grupă vor avansa în faza eliminatorie a competiției. Statistica actuală a tuturor echipelor care fac parte din grupa în care sunt repartizați și clujenii este disponibilă aici:

Italienii au pierdut primele două partide disputate în actuala stagiune a competiției europene, împotriva formațiilor Ulm și JL Bourg și sunt pregătiți să obțină primul succes pe terenul campioanei României. Antrenorul ardelenilor, Mihai Silvășan, și conducătorul de joc Jordan Taylor au prefațat, în cadrul unei conferințe de presă, duelul care va fi găzduit de Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Toate declarațiile acestora sunt disponibile în materialul de mai jos.

Mihai Silvășan: “Motivația noastră este maximă, nu ne e frică de ei”

“Suntem foarte entuziasmați de faptul că avem șansa să jucăm cu o echipă foarte puternică din campionatul italian. Motivația noastră este maximă, ne dorim să facem un meci bun și să câștigăm în fața propriilor suporteri. […] Trebuie să jucăm un baschet de calitate, să fim constanți pe durata celor 40 de minute și să avem și puțin noroc, acesta face parte din joc. Dacă ne uităm la clasamentul din EuroCup, italienii au pierdut ambele meciuri, însă poate fi înșelător. Au un lot competitiv, jucători cu ani buni în Euroliga, deci nu ne putem orienta după clasament. Totuși. nu ne este frică de ei, vom da tot ce avem mai bun din punct de vedere fizic și mental“, a declarat Mihai Silvășan.

“Acest meci reprezintă o oportunitate foarte bună, prin care putem arăta ceea ce am lucrat în ultimele săptămâni. În sfârșit, avem un ritm propriu de joc. Este o mare provocare, dar ne și bucură că întâlnim un astfel de adversar. […] Mă simt foarte bine să știu că jucăm în fața fanilor, am avut multe deplasări și e frumos când să te simți ca acasă”, a declarat Jordan Taylor.

Partida dintre U-BT Cluj-Napoca și Umana Reyer Venezia va începe la ora 19:00, iar fanii interesați să vină în BT Arena își pot cumpăra bilete prin accesarea link-ului de AICI. De asemenea, aceasta va putea fi urmărită, în direct, pe Prima Sport 2.

VEZI ȘI:

U-BT Cluj-Napoca, victorie categorică în “Derby-ul Ardealului” – campioana României oferă spectacol fanilor

U-BT va purta echipament ROZ în “Derby-ul Ardealului” – campanie pentru combaterea cancerului la sân

U-BT Cluj-Napoca învinge la scor Olimpia Ljubljana, la meciul de revenire în fața fanilor

banner