U-BT Cluj-Napoca dispută un nou meci în Sala Polivalentă

1

Baschetbaliștii de la U-BT Cluj-Napoca primesc, vineri, 18 martie, vizita CSM Galați, într-un meci din cea de-a 24-a etapă a Ligii Naționale de Baschet Masculin (LNBM). Este a doua partidă pe care clujenii o dispută, pe teren propriu, în această săptămână, după ce au învins marți, 15 martie, CSO Voluntari, scor 97-75.  

Formația antrenată de Mihai Silvășan a revenit, după victoria în fața ilfovenilor, pe poziția de lider al clasamentului. Cu o etapă înainte, clujenii au pierdut, în deplasare, “Derby-ul Ardealului”, împotriva CSU Sibiu, scor 85-82 și, astfel, au înregistrat primul eșec din actuala edție a LNBM. CSM Galați se situează, la momentul actual, pe locul 14, cu cinci victorii și 18 înfrângeri.

Silvășan cere seriozitate maximă, indiferent de miza partidelor

Antrenorul clujenilor, Mihai Silvășan, își exprimă, constant, dorința ca jucătorii săi să trateze fiecare meci precum cel mai important al sezonului. Din punctul său de vedere, seriozitatea este cheia succesului clujenilor.

“Plecăm cu prima șansă, însă pe noi ne interesează evoluția noastră. Vrem să continuăm cu agresivitatea și mentalitatea pe care le-am avut cu Voluntari. Poate fi și o repetiție bună pentru jocul de marți din Belgia. Tratăm cu foarte mare seriozitate și ne dorim victoria”, a declarat antrenorul ardelenilor.

Pentru partida cu CSM Galați, Silvășan nu poate conta pe cubanezul Karel Guzman, care a suferit o entorsă în meciul cu Voluntari și va fi indisponibil pentru o săptămână. Ulterior, clujenii vor face deplasarea în Belgia, unde vor disputa, împotriva formației Filou Oostende, calificarea în playoff-ul Basketball Champions League.

Duelul din BT Arena, între U-BT Cluj-Napoca și CSM Galați va începe la ora 17:30 și va putea fi urmărit, în direct, pe Digi Sport 4, pe Look Sport + și pe canalul de YouTube FRB TV.

VEZI ȘI:

U-BT Cluj-Napoca a revenit pe poziția de lider al Ligii Naționale

U-BT Cluj-Napoca, învinsă în “Derby-ul Ardealului” din Liga Națională

U-BT Cluj-Napoca, înfrângere dramatică în fața miilor de fani din Sala Polivalentă

banner