U-BT încheie cu o înfrângere aventura din EuroCup – fanii clujeni au fost prezenți în număr mare în Germania

0

Baschetbaliștii de la U-BT Cluj-Napoca au fost învinși miercuri, 29 martie, în deplasare, de formația Ratiopharm Ulm, scor 91-71, în ultima etapă a sezonului regulat din EuroCup. Impresionant a fost faptul că, deși campioana României era deja eliminată matematic din cărțile calificării în fazele eliminatorii ale competiției europene, fanii clujeni au fost prezenți, în număr foarte mare, în arena din Germania și și-au încurajat favoriții pe tot parcursul jocului.

Gazdele au obținut, fără mari probleme, victoria, la finalul unui meci în care au controlat permanent jocul și au oferit publicului multe faze spectaculoase. La jumătatea confruntării, germanii beneficiau de un avans de 13 lungimi pe tabela de marcaj și, chiar dacă ardelenii s-au apropiat, în debutul actului decisiv, la doar șapte puncte de egalare, aceștia și-au refăcut avantajul, iar, în cele din urmă, s-au impus la mare diferență. De asemenea, “studenții” nu s-au putut baza pe căpitanul Patrick Richard, care a rămas acasă, deoarece se confruntă cu o răceală.

U-BT Cluj-Napoca a punctat prin toți jucătorii care au evoluat, după cum urmează: Leo Meindl (12), Andrija Stipanovic (12), Nandor Kuti (11), Kasey Shepherd (11), Jalen Jones (10), Stefan Bircevic (5), Karel Guzman (5), Nemanja Gordic (3), respectiv Emanuel Cățe (2).

Pentru elevii lui Mihai Silvășan, urmează, pe teren propriu, duelul cu formația CSM Constanța, în cea de-a opta etapă din faza TOP 10 a Ligii Naționale de Baschet Masculin (LNBM). Acesta va avea loc sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 18:00.

Nu pierde nimic: Urmărește Via Cluj TV și pe Google News!

VEZI ȘI:

U-BT Cluj-Napoca, în fața ultimului duel din EuroCup – Silvășan: “Nu mergem doar în vacanță”

U-BT a ajuns la finalul celor trei meciuri consecutive în fața fanilor – vezi ce concluzii au prezentat Silvășan și Shepherd

U-BT învinge la mare diferență Dinamo, după ce a fost aproape egalată de la 20 de puncte avans

banner