U-BT, motivată după victoria la scor împotriva Rapidului – vezi ce au declarat Silvășan și Emi Cățe

0

Baschetbaliștii de la U-BT Cluj-Napoca au învins marți, 25 aprilie, pe teren propriu, formația Rapid București, scor 78-61, în primul meci din seria de “cel mai bun din cinci partide” a semifinalelor din Liga Națională de Baschet Masculin (LNBM). Astfel, la finalul unui meci în care nu s-a pus deloc problema învingătoarei, campioana României a reușit să debuteze cu un succes categoric în “careul de ași” al campionatului, ceea ce îi oferă mari speranțe că poate obține calificarea în actul decisiv fără să prelungească seria. Întreaga cronică a partidei este disponibilă AICI.

La finalul duelului disputat în Sala Sporturilor “Horia Demian”, antrenorul clujenilor, Mihai Silvășan, și pivotul Emanuel Cățe, cel care a încheiat confruntarea cu 23 de puncte marcate și a obținut titlul de MVP, au vorbit despre modul în care dorința de victorie și atenția la micile detalii sunt elementele principale care au făcut și vor face diferența în seria cu Rapid. De asemenea, tehnicianul “studenților” a explicat și motivul pentru care, dintre toți jucătorii străini pe care îi are la dispoziție, a ales să îl lase în afara lotului pe americanul Jalen Jones. Declarațiile celor doi pot fi urmărite în materialul de mai jos.

Cel de-al doilea meci al seriei dintre U-BT Cluj-Napoca și Rapid București va avea loc tot în Sala Sporturilor “Horia Demian”, joi, 27 aprilie, de la ora 17:00, deoarece, două ore mai târziu, pe Cluj Arena, este programat duelul dintre FC Universitatea Cluj și UTA Arad, din semifinalele Cupei României.

Nu pierde nimic: Urmărește Via Cluj TV și pe Google News!

VEZI ȘI:

U-BT învinge la mare diferență Rapid și debutează cu un succes în semifinale – atmosferă de zile mari în “Horia Demian”

U-BT Cluj-Napoca dispută primul meci din semifinalele Ligii Naționale – Silvășan: “Toată lumea e aptă”

U-BT a obținut calificarea în semifinalele Ligii Naționale cu un coș în ultima secundă – Silvășan: “Nimeni nu mai credea”

banner