U-BT și CSM Oradea continuă marea finală la egalitate – vezi concluziile prezentate de Silvășan, Achim și Cățe

0

Baschetbaliștii de la U-BT Cluj-Napoca au învins luni, 22 mai, pe teren propriu, formația CSM CSU Oradea, scor 86-80, în cel de-al patrulea meci din seria de “cel mai bun din șapte partide” a marii finale din Liga Națională de Baschet Masculin (LNBM). Astfel, la finalul unui nou meci disputat în atmosfera incredibilă creată de cei peste 9500 de fani prezenți în BT Arena, campioana României a reușit să obțină cel de-al doilea succes din actul decisiv și să egaleze scorul general al seriei, 2-2. Întreaga cronică a partidei este disponibilă AICI.

La finalul confruntării, antrenorul clujenilor, Mihai Silvășan, și pivotul Emanuel Cățe au vorbit despre cât de importantă a fost susținerea publicului în cele două meciuri disputate pe teren propriu și despre care este abordarea necesară pentru a obține o victorie și în fața fanilor bihoreni.

De asemenea, tehnicianul orădenilor, Cristi Achim, a explicat și faptul că, spre deosebire de meciul trei al seriei, în care, din punctul său de vedere, au existat mai multe decizii controversate, arbitrajul a fost nepărtinitor, iar echipa “studenților” s-a impus pe merit. Declarațiile acestora pot fi urmărite în reportajul de mai jos.

Astfel, seria dintre CSM CSU Oradea și U-BT Cluj-Napoca se va muta din nou în Sala Polivalentă din Oradea și va continua cu dueluri alternative. Meciul cu numărul cinci al actului decisiv din marea finală este programat joi, 25 mai, de la ora 18:30.

Nu pierde nimic: Urmărește Via Cluj TV și pe Google News!

VEZI ȘI:

U-BT obține, în fața celor aproape 10 000 de fani, a doua victorie din finala cu CSM Oradea și egalează scorul general al seriei

U-BT Cluj-Napoca dispută al patrulea meci din marea finală cu CSM Oradea – ultimele bilete rămase în BT Arena

Mihai Silvășan, Cristi Achim și Patrick Richard, concluzii după prima victorie obținută de U-BT în marea finală cu CSM Oradea

banner