‘U’ Cluj, motivată să obțină prima victorie din Superliga – ce spune Neagoe despre noile transferuri?

0

Fotbaliștii Universității Cluj vor întâlni luni, 12 septembrie, în deplasare, formația CS Mioveni, în cea de-a zecea etapă din sezonul regulat al Superligii. După nouă meciuri disputate, clujenii se află pe penultima poziție a clasamentului, cu patru puncte obținute și fără nicio victorie înregistrată de la revenirea în prima ligă de fotbal. Adversarii acestora se situează cu o poziție mai sus, după ce au obținut un succes important în etapa precedentă, împotriva Sepsi Sf. Gheorghe. 

Antrenorul ardelenilor, Eugen Neagoe, și fundașul Florin Ilie au vorbit, în conferința de presă premergătoare partidei de la Mioveni, atât despre pregătirile pe care echipa le-a făcut pentru obținerea primului succes din campionat, cât și despre noile transferuri efectuate în lot. Declarațiile acestora, în materialul de mai jos.

Neagoe: “Nu am renunțat la Pîrvulescu, mi-a spus că vrea să plece”

“A ajuns și Thiam, sunt jucători pe care ni i-am dorit și pe care ni i-am permis. Oamenii din conducerea clubului au făcut eforturi considerabile, au înțeles foarte rapid că avem nevoie de câteva schimbări. […] Singurul jucător la care nu am renunțat eu, în cazul căruia nu a fost dorința mea să plece, a fost Paul Pîrvulescu. Am avut o discuție cu el și mi-a spus că vrea să meargă în altă parte. L-am înțeles și nu cred că puteam să ținem un jucător care voia să plece, chiar dacă eu îmi doream să rămână Paul, e un jucător cu experiență”, a declarat Eugen Neagoe.

Meciul dintre CS Mioveni și ‘U’ Cluj va începe la ora 18:00 și va putea fi urmărit, în direct, pe Digi Sport 1 și pe Prima Sport 2.

VEZI ȘI:

Eugen Neagoe, despre suspendarea echipei de pe Cluj Arena: “Nu știu dacă este o decizie corectă”

‘U’ Cluj, învinsă în deplasare de Rapid București – decizie controversată a arbitrajului video

Eugen Neagoe este noul antrenor al ‘U’ Cluj – vezi primele declarații ale acestuia