”U” Cluj revine pe Cluj Arena pentru duelul cu Hermannstadt – ce spune Eugen Neagoe?

0

Fotbaliștii Universității Cluj revin pe Cluj Arena, după șapte meciuri disputate în deplasare sau, “pe teren propriu”, la Mediaș. Aceștia au fost suspendați de pe stadionul din Cluj-Napoca, drept urmare a incidentelor petrecute în timpul partidei din luna august cu Sepsi Sf. Gheorghe. Clujenii vor întâlni sâmbătă, 8 octombrie, în cea de-a 13-a etapă din Superliga, FC Hermannstadt, formația rivală în lupta de promovare din sezonul precedent al ligii secunde.

Totodată, acesta este primul meci pe care Eugen Neagoe îl dispută pe Cluj Arena, de la preluarea funcției de antrenor principal al echipei. Tehnicianul a vorbit, în cadrul unei conferințe de presă, despre modul în care și-a pregătit elevii înaintea confruntării cu unul dintre cei mai puternici adversari ai campionatului. Întregul material este disponibil mai jos.

“Mi-aș dori ca mâine să avem 25 de mii de suporteri la meci. Cu siguranță vor veni foarte mulți să ne susțină, pentru că băieții au dovedit caracter, chiar dacă ne doream mai multe puncte decât avem în acest moment. Nu cred că este vreo problemă că nu am reușit să câștigăm, băieții sunt montați, iar mâine vom face tot ce depinde de noi să reușim să câștigăm acest meci. […] Nici nu am discutat despre partidele pe care le-au avut împotriva celor de la Hermannstadt în Liga 2, acum vorbim de prima ligă. Știm totul despre adversarul nostru de mâine. Sunt o echipă periculoasă, dar eu cred că avem jucători buni și putem să ne batem cu orice adversar de la egal la egal. Ely Fernandes este indisponibil pentru partida de mâine, așteptăm rezultatele analizelor”, a declarat Eugen Neagoe.

Ștefan Vlădoiu: “Abia aștept să văd atmosfera de pe Cluj Arena”

“M-am acomodat foarte bine, foarte repede. Am avut evoluții relativ bune, cu două victorii și un rezultat de egalitate, mă simt bine la Cluj. […] Abia aștept să văd atmosfera, să vină cât mai mulți suporteri și să ne bucurăm împreună la final”, a declarat fundașul Ștefan Vlădoiu, aflat la cel de-al patrulea meci în tricoul Universității.

La momentul actual, clujenii se află pe cea de-a 14-a poziție a clasamentului, cu doar 11 puncte obținute în cele 12 meciuri disputate, în vreme ce adversarii acestora sunt pe podiumul campionatului, cu 22 de puncte. Sibienii au înregistrat primul eșec din Superliga în etapa precedentă, când au primit vizita celor de la Sepsi, însă au cu un meci mai puțin disputat față de majoritatea echipelor.

 

VEZI ȘI:

Eugen Neagoe, după egalul de la Botoșani: “Cred că meritam să câștigăm”

 

 

banner