UTCN organizează cursuri gratuite de pregătire și examen de simulare a admiterii

1

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (UTCN) organizează și în acest an cursuri gratuite de pregătire la matematică pentru admiterea viitorilor studenți. Acestea vor începe sâmbătă, 26 februarie, și vor implica mai multe sesiuni de pregătire online. 

Viitorii candidați la examenul de admitere 2022 au posibilitatea de a aprofunda materiile pe care trebuie să le studieze și, ulterior, să își testeze abilitățile în sesiunile de examinare. Programul și temele fiecărui curs de pregătire pot fi consultate în rubrica de admitere a site-ului UTCN, iar participanții au opțiunea de a alege care sunt sesiunile la care doresc să intre.

Sesiunile de pregătire vor fi desfășurate online, pe platforma Microsoft Teams, iar persoanele interesate de a participa în cadrul acestora pot consulta Ghidul Rapid de Conectare, creat de reprezentanții UTCN.

Simulare gratuită de examen la UTCN

Candidații la examenul de admitere pentru anul universitar 2022-2023 pot participa, pe data de 7 mai 2022, la simularea de examinare organizată de responsabilii UTCN. Aceștia vor evalua situația epidemiologică la nivel național și vor decide dacă această simulare va avea loc în format fizic. Anunțurile vor fi publicate pe site-ul universității.

Programul concursurilor de admitere în ciclul universitar de licență, pentru fiecare facultate din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, poate fi consultat pe site-ul Admitere Online UTCN.

VEZI ȘI:

UMF “Iuliu Hațieganu” organizează cursuri de pregătire și examen de simulare a admiterii

LIVE Sorin Cîmpeanu: Banca Europeană de Investiții susține dezvoltarea universităților românești – UTCN beneficiază de noi fonduri

Prof. Vasile Țopa, nou mandat de rector al UTCN: avem trei scenarii pentru începutul anului universitar