Zeci de copii din medii defavorizate s-au bucurat de activități de 1 iunie – Ce surprize le-au pregătit cei de la Asociația Pahumi

0

Ziua de 1 iunie trebuie să fie un prilej de bucurie pentru toți cei mici, indiferent de unde s-ar afla. Astfel, Asociația Pahumi, care are ca scop integrarea socială a copiilor cu mai puține oportunități, a organizat un eveniment dedicat acestora, în comuna Feleacu. 

Căminul cultural al comunei a găzduit zeci de copii din zonele apropiate, alături de părinții lor, care s-au bucurat de activitățile pregătite. Printre acestea se numără pictură pe față,  atelier creație, baloane de săpun, planșe de colorat sau concurs de desene pe asfalt.

Cei mici au avut parte și de un spectacol de dansuri populare, susținut de Ansamblul din Dealul Feleacului, o vizită la Observatorul Astronomic din Feleacu, exercițiu demonstrativ cu câinii Jandarmeriei Cluj, concurs ștafetă cu obstacole, atelier de tras cu arcul, precum și șansa de a-i întâlni pe Mickey si Minnie Mouse.

Eveniment a fost organizat în parteneriat cu Asociația Pahumi, Școala Gimnazială ”Ștefan Micle„ Feleacu, Ansamblul din Dealul Feleacului precum și Observatorul Astronomic.

Nu pierde nimic: Urmărește Via Cluj TV și pe Google News!

VEZI ȘI:

1 Iunie, sărbătorit cu mult sport la Cluj-Napoca – evenimente pentru copii și părinți, în Baza Sportivă Viitorul din Gheorgheni

Proiecții în aer liber a celor mai bune scurtmetraje la nivel mondial, în Iulius Parc

Cluj-Napoca: O cursă de rățuște pe Canalul Morii va ajuta la dezvoltarea unui spital

banner