Cluj-Napoca: O cursă de rățuște pe Canalul Morii va ajuta la dezvoltarea unui spital

0

Cinci mii de rățuște de plastic se vor întrece pe Canalul Morii, joi, 1 iunie, de Ziua Internațională a Copilului. Este vorba despre un eveniment în scop caritabil, organizat de cluburile Rotaract din Cluj-Napoca. Fondurile strânse vor fi redirecționate către construirea unui lift dedicat persoanelor internate la Spitalul Clinic Județean de Urgență, secția Neurologie. Despre povestea acestei inițiative aflați de la organizatorii evenimentului, invitați în emisiunea România via Cluj, în materialul de mai sus.

Cursa va începe la ora 13:00, pe Canalul Morii, la intersecția străzilor Cardinal Iului Hossu și George Coșbuc, însă copiii sunt așteptați de la 10:00, pentru activități specifice, prin care să sărbătorească ziua lor internațională. Mai multe detalii, respectiv cum pot fi „adoptate” rățuștele ce vor participa la cursă, pot fi accesate pe pagina de Facebook a evenimentului.

De asemenea, Rotaract organizează o tombolă pe Instagram, a cărui câștigător va primi un voucher în valoare de 700 de lei. Cei interesați pot participa AICI.

VEZI ȘI:

Cele mai bune scurtmetraje vor fi proiectate în cinematografele clujene – ClujShorts ajunge la cea de-a 11-a ediție

Peste 300.000 clujeni și vizitatori au participat la activitățile de la Zilele Clujului

Dada se dă-n spectacol la Muzeul Etnografic al Transilvaniei

 

 

banner