Andrea Mandorlini, după sosirea în Cluj-Napoca: “Încă sunt în discuții cu CFR, rămâne să mai negociem”

0

Echipa care, înainte să fie detronată de noua campioană a României, Farul Constanța, a dominat fotbalul românesc timp de cinci ani, CFR Cluj, este în căutarea unui nou antrenor, după ce Dan Petrescu a ajuns la o înțelegere cu formația Jeonbuk Hyundai Motors din Coreea de Sud. Italianul Andrea Mandorlini (62 de ani), tehnician care a mai antrenat echipa din Gruia în sezonul 2009-2010 și alături de care a reușit să cucerească titlul național, Cupa și SuperCupa României, este favorit să preia postul lăsat vacant de Dan Petrescu.

Mandorlini a venit în Cluj-Napoca pentru a discuta cu oficialii clubului clujean, însă, deși o mare parte dintre suporteri se așteptau ca italianul să declare faptul că deja a semnat contractul pentru funcția de antrenor principal, acesta a anunțat că încă se află într-un proces de negociere și că rămâne de văzut dacă cele două părți vor ajunge la o înțelegere. De asemenea, tehnicianul a venit însoțit doar de fiul său, astfel încât niciun membru din staff-ul său nu va fi prezent la discuțiile cu reprezentanții CFR Cluj.

Andrea Mandorlini: “Am venit cu fiul meu, vedem care sunt condițiile”

“Am avut doar discuții cu clubul, care încă nu s-au încheiat. Sunt bucuros să fiu aici, însă vom vedea dacă se vor finaliza negocierile. Nu pot face comparații cu echipa de atunci și cea de acum. Vom vedea, cel mai mult contează prezentul și viitorul. Am vorbit cu Răzvan Zamfir și cu noul președinte. Mi-a trimis Deac un mesaj și am discutat cu Mara, pe care i-am antrenat la CFR. Cipri încă joacă, iar Mara am aflat că e oficial al clubului. […] Nu am venit încă cu staff-ul, sunt alături de fiul meu. Nu s-a semnat nimic, încă suntem în discuții. Suntem amândoi aici pentru a vorbi cu cei din club, vedem care sunt condițiile. Rămâne să mai negociem”, a declarat Andrea Mandorlini după sosirea pe Aerportul Internațional “Avram Iancu” din Cluj-Napoca.

Sezonul 2023-2024 al Superligii va debuta peste o lună, iar reprezentanții clubului clujean au anunțat faptul că echipa s-a reunit și va pleca spre Brașov, acolo unde va efectua primul stagiu de pregătire al verii, cantonament care va include și trei meciuri amicale.

Nu pierde nimic: Urmărește Via Cluj TV și pe Google News!

VEZI ȘI:

CFR Cluj s-a despărțit oficial de Dan Petrescu – tehnicianul mai avea contract până în vara lui 2024

Fotbalistul de la CFR Cluj, Ermal Krasniqi, va fi adversarul “tricolorilor” în meciul de calificare Kosovo – România

Dan Petrescu: “Clubul CFR va merge înainte și cu mine și fără mine, am zis asta de cinci ani”

banner