Barbora Krejcikova, favorita Transylvania Open WTA 2022, s-a retras din competiție – care este motivul

0

Favorita celei de-a doua ediții a turneului de tenis feminin Transylvania Open, găzduit, în perioada 8-16 octombrie, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, s-a retras din competiție. Barbora Krejcikova, în vârstă de 26 de ani, situată, la momentul actual, pe locul 14 în clasamentul WTA, a câștigat, în ultimele două săptămâni, turneele de la Tallinn și Ostrava, astfel încât oboseala resimțită a determinat-o să ia decizia de a nu mai participa la Transylvania Open. 

Ultima finală câștigată de jucătoarea din Cehia a avut loc duminică, 9 octombrie, la Ostrava, când Krejcikova a întors rezultatul meciului cu cea mai bine clasată jucătoare la nivel mondial, Iga Swiatek.

“Din păcate, după două săptămâni intense de tenis, accidentarea la mână nu îmi va permite să joc la Cluj-Napoca. Sunt extrem de dezamăgită, pentru că abia așteptam să joc la acest turneu”, a anunțat, cu mare regret, Barbora Krejcikova.

După retragerea Barborei Krejcikova, Lucia Bronzetti a luat locul Barborei pe tabloul principal. Aceasta va juca împotriva Dalmei Galfi, iar Oceane Dodin, care a intrat în locul lui Bronzette, o va întâlni pe Harriet Dart.

Finala turneului de tenis feminin din BT Arena va avea loc duminică, 16 octombrie, iar valoarea premiilor oferite se ridică peste 251 de mii de dolari. Iubitorii tenisului sau persoanele interesate să ia parte la un eveniment oficial organizat de Women’s Tennis Association își pot cumpăra bilete prin accesarea link-ului de AICI.

VEZI ȘI:

A început Transylvania Open WTA 2022 – ce meciuri sunt în prima zi pe tabloul principal?

Au fost puse în vânzare bilete pentru Transylvania Open WTA250

Turneul de tenis feminin Transylvania Open revine, în octombrie, la Cluj-Napoca

banner