Cafele gratis pentru medicii clujeni din prima linie – ajută și tu!

0

Peste 100 de cafele vor fi livrate zilnic cadrelor medicale de la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello” Cluj-NapocaSpitalul Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca și de la Spitalul Clinic De Boli Infectioase Cluj-Napoca.  

Proiectul comunitar CAFEA PENTRU MEDICI a fost inițiat de Cafeneaua culturală Espresso Studio din Cluj-Napoca, cu susținerea prăjitoriei de cafea Yume Coffee Roasters și a Asociației Beard Brothers.

Espresso Studio, cu susținerea YUME Coffee Roasters și Beard Brothers vor asigura cadrelor medicale cafea de specialitate gata preparată și transportul ei zilnic, în cele mai stricte condiții de igienă, pentru a încerca să le susțină în perioada următoare, care se anunță a fi una critică în special pentru ele.

Primele cafele sunt asigurate de inițiatori, însă dacă situația o cere, campania va continua, cu sprijinul clujenilor.

Cum poți susține acest proiect?
Oricine dorește să susțină financiar acest proiect poate să facă un virament bancar cu suma dorită (care trebuie să fie multiplu de 6 lei – atât este prețul unei cafele). Viramentul se face după ce cafeneaua trimite factura pentru suma respectivă pe e-mail.

Pentru toate detaliile puteți scrie un mesaj privat pe pagina de Facebook a cafenelei Espresso Studio sau îi puteți contacta prin e-mail la adresa: espressostudiodecaolin@gmail.com.

Cei care nu au posibilitatea să lucreze de acasă și, astfel, sunt în situația de a tranzita orașul, dacă au drum pe la adresa Baba Novac 27, pot solicita informații și chiar achita direct la cafenea.

Care sunt efectele susținerii tale?
Medicii vor avea la dispoziție cafea de bună calitate, gata preparată, pentru a face față mai ușor acestei perioade.

Vei contribui la atenuarea efectelor economice ale crizei financiare care urmează.

#vestibune #solidaritate #unitate #EspressoStudio #YumeCoffee #BeardBrothers #ClujNapoca #covid19 #specialtycoffee

banner