Celebrul cântăreț de blues italian, Zucchero, vine la Cluj pentru un concert deosebit

0

Puțini artiști au cariere atât de importante încât să fie (re)cunoscuți doar după un
singur nume. Unul dintre ei este Zucchero, o legendă a muzicii și unul dintre cei mai iubiți soliști de blues, soul și rock din lume. Acesta are la activ două premii World Music Awards, șase premii Europe Platinum Awards și o nominalizare la Grammy Awards. Artistul va concerta la Cluj-Napoca, marți, 27 iunie 2023, de la ora 20:00, pe scena din BT Arena.

De-a lungul carierei sale impresionante, de trei decenii, „părintele blues-ului italian” a vândut peste 60 milioane de albume și a concertat alături de cei mai mari artiști ai lumii (Luciano Pavarotti, Sting, Eric Clapton sau Andrea Bocelli).

Zucchero singurul artist italian care a urcat pe scenă la Freddie Mercury Tribute Concert for AIDS Awareness și a cântat pe stadionul Wembley în fața a peste 70.000 de oameni.

Concertul de la Cluj face parte din turneul mondal World Wide Tour, care a ajuns, deja, pe trei continente. Zucchero a concertat în Europa, în Australia și în America de Nord, iar acum revine în Europa pentru o altă serie de concerte. Cluj-Napoca se află pe lista orașelor importante ale lumii alese de artistul italian pentru turneul său, alături de Los Angeles, Sydney, Stockholm, Vancouver sau Copenhaga.

Clujenii vor putea asculta piesele consacrate ale artistului italian („Senza una donna”, „Il volo” sau „Diamante”), dar și melodii de pe cel mai recent album.

În 2021, Zucchero a scris și lansat o piesă, în colaborare cu celebrul Sting, intitulată „September”. Piesa „vorbește” despre perioada dificilă pe care am trăit-o cu toții din cauza restricțiilor sanitare și transmite speranța revenirii la normalitate. Melodia face parte din noul album al lui Zucchero, „D.O.C”, dar și din LP-ul lui Sting, „Duets”.

Sunt valabile și biletele achiziționate pentru alte date de spectacol

Organizatorii anunță că biletele care au fost achiziționate deja pentru spectacolele amânate, din cauza restricțiilor pandemice, sunt valabile pentru concertul de pe 27 iunie.

Biletele sunt disponibile pe Eventim, My Ticket, Entertix, IaBilet. Informații suplimentare pot fi solicitate la numărul de telefon: 0757 643 978.

VEZI ȘI:

Spectacol aniversar Ștefan Bănică – cel mai așteptat concert de Crăciun vine la BTarena

Chris Norman, vocea inconfundabilă a trupei Smokie, în concert la Cluj-Napoca

Concert simfonic la Cluj-Napoca, dirijat de Néstor Bayona – află când și unde are loc evenimentul

 

 

 

banner