CFR Cluj are un nou antrenor – Andrea Mandorlini a revenit oficial pe banca tehnică a clubului din Gruia

0

Reprezentanții fostei campioane a României, CFR Cluj, au anunțat vineri, 16 iunie, revenirea oficială a italianului Andrea Mandorlini (62 de ani) pe banca tehnică a echipei. Tehnicianul a mai antrenat fotbaliștii clujeni în sezonul 2009-2010, atunci când a reușit performanța de a cuceri, pentru a doua oară în istoria clubului, titlu național, Cupa și SuperCupa României. 

Mandorlini a ajuns în Cluj-Napoca în seara zilei de miercuri, 14 iunie, și le-a transmis jurnaliștilor prezenți pe Aeroportul Internațional “Avram Iancu” faptul că încă nu a semnat un contract și că negocierile continuă de ambele părți. De asemenea, acesta a venit însoțit doar de fiul său, astfel încât încât niciun membru din staff-ul personal nu a fost prezent la discuțiile cu membrii din conducerea CFR Cluj.

“Țelul clubului este de a continua ascensiunea avută în ultimii ani”

“Bine ai revenit în Gruia, Andrea Mandorlini! Țelul clubului nostru de a continua ascensiunea avută în ultimii ani, alături de vasta experiență și profesionalismul lui Andrea Mandorlini, vor face echipă în noul sezon competițional! Tehnicianul care a făcut posibil, în 2010, al doilea event din istoria CFR Cluj se întoarce pe banca tehnică din Gruia”, au transmis reprezentanții clubului clujean pe pagina oficială de Facebook.

Astfel, după plecarea fostului antrenor, Dan Petrescu, care a ajuns la o înțelegere cu formația Jeonbuk Hyundai Motors din Coreea de Sud, formația ardeleană va evolua sub comanda italianului Andrea Mandorlini. Sezonul 2023-2024 al Superligii va debuta peste o lună, iar clujenii vor pleca într-un stagiu de pregătire la Brașov, acolo unde vor disputa și trei meciuri amicale.

Nu pierde nimic: Urmărește Via Cluj TV și pe Google News!

VEZI ȘI:

Andrea Mandorlini, după sosirea în Cluj-Napoca: “Încă sunt în discuții cu CFR, rămâne să mai negociem”

CFR Cluj s-a despărțit oficial de Dan Petrescu – tehnicianul mai avea contract până în vara lui 2024

Fotbalistul de la CFR Cluj, Ermal Krasniqi, va fi adversarul “tricolorilor” în meciul de calificare Kosovo – România

banner