CFR Cluj lansează campania „Hai cu clasa la meci!”: Copiii, acces gratuit la meciul cu Farul Constanța

0
Foto: CFR Cluj

CFR Cluj lansează campania „Hai cu clasa la meci!” prin care invită elevii la următoare partidă jucată acasă, respectiv cea de luni cu Farul Constanța. Accesul acestora cu clasa este gratuit în limita a 1500 de locuri.

„Dă-le de veste colegilor tăi, anunță-ți și profesorii, iar luni, la meciul cu Farul Constanța, hai, în mod organizat, cu clasa la meci! Am pus la dispoziție 1.500 de locuri pentru elevii din învățământul primar, gimnazial și liceal care, săptămâna viitoare, se vor bucura de prima lor vacanță din acest an școlar!

Pentru a vă înscrie, rugăm profesorii să completeze acest formular.

Dorim să vă informăm că la fiecare 10 elevi minori e nevoie de un adult însoțitor! (Ex: O clasă cu 20 de elevi minori trebuie să aibă alături 2 adulți însoțitori).

Solicitarea este acceptată în momentul în care primiți, prin intermediul email-ului, o confirmare explicită. Tot acolo veți primi și toate informațiile de care veți avea nevoie.

Dacă adresa dumneavoastră de email nu este validă și nu primiți o confirmare din partea noastră, nu veți putea participa gratuit la meciul cu Farul Constanța”, au transmis reprezentanții CFR pe rețelele de socializare.

VEZI ȘI:

Balaj, despre situația dintre Krasniqi și CFR Cluj: „La fotbal nu există să te superi”

Cristi Balaj, reacție dură la adresa jucătorilor: „Dacă stai și te uiți efectiv la meci, te îmbolnăvești”

Mandorlini, după remiza CFR cu Oțelul: „E important să ne găsim luciditatea în fața porții”

 

 

banner