Cocalarul care a agresat o tânără în Mărăști săptămâna trecută a fost reținut pentru 24 de ore

0

Polițiștii clujeni l-au reținut pe individul de 20 de ani care a fost făptașul mai multor scandaluri în ultima săptămână. Dani s-a urcat pe macheta de fier a Clujului din Turnul Pompierilor, iar ulterior a agresat verbal și a dat cu spray lacrimogen spre o tânără care se afla în Piața Mărăști. Mai mult, acesta ar fi adresat afirmații intimidante și amenințări cu acte de violență celuilalt tânăr implicat în scandal, ca urmare a declarațiilor date de acesta din urmă în fața organelor de urmărire penală.

La data de 23 octombrie, polițiștii Secției 2 Poliție Cluj-Napoca au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui tânăr de 20 de ani, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și răzbunare pentru ajutorul dat justiției.

Cauza se află în atenția polițiștilor din data de 18 octombrie, iar cercetările au fost demarate față de doi tineri, de 20 de ani.

Din cercetările preliminare s-a stabilit că unul dintre aceștia ar fi amenințat cu acte de violență o tânără de 18 ani, iar ulterior, cel de-al doilea, ar fi pulverizat cu spray lacrimogen în direcția acesteia.

Ulterior, pe 19 octombrie, cei doi tineri au fost identificați, iar în baza mandatelor de aducere au fost conduși la secția de poliție pentru continuarea anchetei. Astfel, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În urma continuării investigațiilor, pe 23 octombrie a fost completat probatoriul și a fost dispusă extinderea urmăririi penale cu privire la comiterea infracțiunii de răzbunare pentru ajutorul dat justiției, faptă prevăzută și pedepsită de Codul Penal, față de unul dintre tineri.

Polițiștii au dispus reținerea acestuia, în contextul în care, la data de 20 octombrie, în timpul unei discuții telefonice-video, acesta a adresat amenințări celuilalt tânăr vizat cercetat în

În cauză sunt continuate cercetările sub îndrumarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

VEZI ȘI:

Individul care a agresat o tânără în stația de autobuz din Mărăști este același de pe Turnul Pompierilor – acesta a fost lăsat LIBER

Emil Boc: Turnul Pompierilor va putea fi vizitat și noaptea – Intrarea este liberă

Oficial CFR Cluj, după incidentul violent cu “U” Cluj: “Vor fi deschise dosare penale”

 

 

 

banner