Copil de 9 luni cu coronavirus, de urgență la Clinica de Pediatrie din Cluj PLUS Situația actualizată a clujenilor infectați

0
FOTO: captura France 24

Un copil de numai nouă luni a fost diagnoasaticat cu coronavirus și internat la Clinica de Pediatrie din Cluj, a informat prefectul Mircea Abrudean.

Băiețelul a fost adus cu o ambulață la spital pentru că tușea și avea febră. Testele efectuate au confirmat că este infectat cu Covid19.
Un test i s-a făcut și mamei. În acest moment, o anchetă epidemiologică este în curs.

În ceea ce privește situația bolnavilor din județ, 85 de persoane care erau tratate în spitalele clujene au fost declarate vindecate de coronavirus. Dintre acestea, 51 sunt din județul Cluj.

Marți au fost externate nouă persoane, dintre care 5 pacienți oncologici. Este vorba de o persoană din Cluj, iar celelalte din alte județe, având vârsta cuprinsă între 32 și 60 de ani, informează prefectul de Cluj, Mircea Abrudean.

În acest moment, avem 159 persoane depistate pozitiv cu Covid-19 din județul Cluj și internate în spitalele dedicate din municipiul Cluj-Napoca. 166 persoane se află în carantină, 469 în autoizolare la domiciliu.

banner