Cum decurge procesul de admitere la UTCN – înscriere pe platformă online

0

Reprezentanții Universității Tehnice din Cluj-Napoca (UTCN) se pregătesc pentru o nouă sesiune a examenelor de admitere. Încă din data de 15 iunie, a fost deschisă platforma online pentru înscrierea candidaților care vor susține admiterea la facultățile din cadrul UTCN.

Invitați la Via Cluj Tv, în emisiunea România Via Cluj, directorul Biroului de Admitere, Anca Nicu, și prorectorul UTCN, Gabriel Oltean, au vorbit despre demersurile pe care trebuie să le facă absolvenții astfel încât să aplice pentru obținerea unui loc în universitate și despre facilitățile oferite de aceasta.

“Ne bucurăm că am reușit să deschidem platforma de înscriere mai devreme. Elevii de liceu, care au dat bacalaureatul și sperăm că au luat rezultate foarte bune, au reușit să se familiarizeze cu ceea ce înseamnă depunerea unui dosar în format electronic. […] Aceștia au acces la toate informațiile necesare pentru accesul dosarului lor și au parte de consiliere pe toate canalele disponibile: telefon, Facebook, Whatsapp, pentru a-și putea crea acest dosar”, a explicat Anca Nicu.

“UTCN este una dintre cele mai prestigioase universități din România și este recunoscută pe plan internațional. Este o universitate de educație și cercetare avansată și, pentru cei care sunt interesați de acest aspect, există o agenție de evaluare a calității în învățământul superior, iar universitatea noastră este la cel mai înalt nivel, grad ridicat de încredere”, a precizat Gabriel Oltean.

Platforma de înscriere pentru admiterea în cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca este disponibilă AICI.

VEZI ȘI:

ADMITEREA LA UTCN: Ce înseamnă internaționalizarea pentru Universitatea Tehnică din Cluj

UTCN organizează cursuri gratuite de pregătire și examen de simulare a admiterii

ADMITEREA LA UTCN: Ce spun studenții despre calitatea educației, baza logistică și oportunitățile de internship