Cum se clasează echipele ”U” Elbi și CSM Galați înainte de meci?

0
Foto: Universitatea Cluj

”U” ELBI Cluj-Napoca a anunțat meciul cu CSM Galați, din cadrul celei de a 4-a etape a Fazei a 2-a Grupa B din sezonul regular al Ligii Naționale. Partida va avea loc pe terenul din Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”, sâmbătă, de la ora 11:00.

În rundele precedente gălățenii au fost întrecuți pe teren propriu de CSM Constanța (43-10), au câștigat apoi în deplasare cu CSM Bucovina Suceava (27-9) și au fost surclasați de Steaua cu 70-6. La rândul lor, băieții noștri au trecut de CSM Bucovina Suceava cu 82-17, au cedat în deplasarea cu Steaua, 66-21 iar în etapa a treia au stat din lipsă de adversar.

Înaintea partidei de sâmbătă antrenorul Cristian Săuan a declarat pentru Universitatea Cluj: „Mă aștept la o etapă mai competitivă, mai echilibrată și mai disputată în raport cu cele jucate cu Bucovina Suceava și cu Steaua. Îmi doresc mult de la băieți să facă un meci foarte bun, cu atitudine de competiție și nu de antrenament. Față de partida anterioară îmi doresc să văd o îmbunătățire în special la duelul unu contra unu, să văd o dorință mai arzătoare de a câștiga primii spațiul dintre noi și adversari. Vreau să avem o posesie bună și să evităm pe cât posibil întreruperile în cursivitatea jocului, vreau ca fiecare jucător să-și respecte poziția și rolul în organizarea atacului și a apărării. În rest, sperăm să avem parte de un meci de rugby de calitate și să câștigăm fără mari emoții.”

VEZI ȘI:

U-BT pleacă spre Serbia – Baschetbaliștii vor juca trei amicale

Doi jucători din SuperLigă, convocați contra României la Naționala din Kosovo

“U” Cluj: O primă repriză excelentă în meciul cu Steaua din Liga Zimbrilor

banner