Dan Petrescu, după revenirea din cantonament: “Jucăm un derby peste cinci zile, mai greu nu se putea”

0

Fotbaliștii de la CFR Cluj s-au întors în țară, după cantonamentul efectuat în Spania. Aceștia au disputat patru meciuri de pregătire, dintre care au înregistrat o victorie, o înfrângere, respectiv două rezultate de egalitate. Antrenorul campioanei României, Dan Petrescu, a declarat că este mulțumit de prestațiile elevilor săi din perioada antrenamentelor și că își simte pregătită echipa pentru primul duel programat în Superliga, pe terenul liderului Farul Constanța.

“Sunt mulțumit de cantonament, condițiile au fost excelente. Terenuri foarte bune, vremea bună, adversari foarte puternici și mă bucur că nu s-a accidentat niciun jucător. Unii sunt mai în urmă cu pregătirea fizică, unii sunt bine și unii sunt foarte bine. Cel mai bine s-a prezentat Krasniqi, s-a văzut că s-a pregătit în vacanță. […] Jucăm, peste cinci zile, un meci important, mai greu de atât nu se putea. Va fi un derby și sper să facem un meci bun“, a declarat Dan Petrescu.

Derby-ul disputat între primele aflate pe primele două locuri în clasamentul Superligii va avea loc la Constanța, luni, 23 ianuarie, de la ora 20:00, iar, în cazul în care reușesc să se impună, ardelenii vor reveni pe poziția pe care au ocupat-o la finalul ultimelor cinci ediții din Liga 1.

VEZI ȘI:

Eugen Neagoe, avertisment pentru CFR Cluj: “Aș vrea ca noi să le întrerupem șirul de trofee”

Ermal Krasniqi, gol la debutul pentru CFR Cluj: “Sunt fericit că fac parte din acest club”

CFR Cluj, în fața celui de-al doilea meci din 2023 – campioana României se duelează cu liderii din Germania

banner