Ermal Krasniqi, gol la debutul pentru CFR Cluj: “Sunt fericit că fac parte din acest club”

0

Fotbaliștii de la CFR Cluj au învins duminică, 15 ianuarie, formația Seleccion AFE Futbol, scor 3-0, în cel de-al treilea meci amical disputat în cantonamentul pe care îl efectuează în Spania. Ultimul gol al partidei a fost marcat, în minutul 86, de kosovarul Ermal Krasniqi, jucător transferat, în urmă cu o săptămână, în lotul campioanei României, de la echipa FC Ballkani, fosta adversară a clujenilor din grupele actualei ediții a UEFA Conference League

În prima victorie obținută în campania de pregătire, au mai marcat Mihai Bordeianu (din penalty, min. 19), respectiv Vito Mistarti (min. 76). Aflat la primul meci în tricoul vișiniu, atacantul kosovar a oferit primul interviu pentru noua sa echipa.

“În primul rând, sunt foarte fericit că am reușit să marchez. Sper că vom continua pe aceeași linie și că vom reuși să ne atingem obiectivele. Sunt fericit că fac parte din acest club. Întreaga echipă, jucătorii, staff-ul m-au primit foarte bine. […] Sper că vom avea evoluții bune atât în Conference League, cât și în campionat. Obiectivul meu este să înscriu cât mai multe goluri și să ajut echipa să își îndeplinească obiectivele“, a declarat Ermal Krasniqi.

Toate declarațiile lui Ermal Krasniqi pot fi urmărite aici:

Pentru elevii lui Dan Petrescu, urmează un nou joc amical, împotriva FC Heidenheim, formație care, la momentul actual, se află pe locul trei în clasamentul ligii secunde din campionatul Germaniei. Partida va avea loc luni, 16 ianuarie, de la ora 16:00 (ora României).

VEZI ȘI:

CFR Cluj a transferat un mijlocaș din Kosovo – fotbalistul vine de la FC Ballkani, fosta adversară din UECL

A fost anunțat prețul biletelor pentru CFR Cluj – Lazio – vezi când îți poți rezerva locul

CFR Cluj, în fața celui de-al doilea meci din 2023 – campioana României se duelează cu liderii din Germania