Dan Petrescu, înainte de playoff-ul UECL: “Trebuie să fiu mai focusat pe echipa mea”

0

Fotbaliștii de la CFR Cluj vor întâlni joi, 18 august, în deplasare, formația NK Maribor, în prima manșă a playoff-ului din UEFA Conference League (UECL). Antrenorul clujenilor, Dan Petrescu, a vorbit, în conferința de presă premergătoare acestui meci, despre modul în care evaluează atât situația echipei sale, cât și pe cea a adversarilor, înainte de debutul partidei din Slovenia.

“Cred că lui Maribor i-a lipsit norocul în ultimele meciuri jucate. Au jucat un fotbal bun împotriva echipei din Finlanda, Helsinki. Adversarii au fost foarte organizați, au jucat defensiv, au avut un contraatac bun și au câștigat. Dar, dacă Maribor înscria la ocaziile pe care le-a avut, se putea întâmpla orice. […] Au jucători buni, e campioana Sloveniei și, de fiecare dată când întâlnești o campioană, e un meci greu. Cred că trebuie să fiu mai focusat pe echipa mea, nu pe a adversarului. Focusul meu este pe CFR, dar, cu siguranță, nu se poate schimba prea multe în două zile. Voi lucra la moralul echipei, la spirit și poate puțin la noroc”, a declarat Dan Petrescu.

Toate declarațiile pe care antrenorul ardelenilor le-a făcut în conferința de presă pot fi urmărite aici:

Câștigătoarea seriei dintre cele două formații va ajunge în grupele UECL. Partida NK Maribor – CFR Cluj va începe la ora 21:15 și poate fi urmărită, în direct, pe Digi Sport 2 și pe Prima Sport 2.

VEZI ȘI:

Dan Petrescu, după egalul cu Shakhtyor Soligorsk: “Nu o să ajungem niciodată în grupe”

CFR Cluj învinge CS Mioveni, după ce a fost aproape să piardă la MASA VERDE

CFR Cluj nu reușeste să învingă amatorii din Andorra, dar se califică în turul următor din UECL