Dan Petrescu rămâne antrenorul CFR Cluj – ce a transmis patronul Nelu Varga

0

Speculațiile despre plecarea lui Dan Petrescu de pe banca tehnică a campioanei României, respectiv înlocuirea acestuia cu un alt antrenor principal, precum fostul selecționer al naționalei, Cosmin Contra, au ajuns la final. Patronul clubului CFR Cluj, Nelu Varga, a declarat miercuri, 21 septembrie, că a discutat personal la telefon cu tehnicianul formației din Gruia, discuție în urma căreia decizia finală este că Dan Petrescu va continua să antreneze echipa, potrivit GSP.ro.

În urmă cu două zile, Varga a făcut o serie de declarații dure la adresa tehnicianului ceferiștilor, în care anunța că nu s-a opus niciunei decizii luate de acesta cu privire la schimbările lotului sau a jocului echipei sale. Totodată, patronul din Gruia a anunțat că nu este deloc mulțumit față de rezultatele obținute de Dan Petrescu, dar că toate aceste aspecte vor fi discutate civilizat, fără alte probleme. Mai multe detalii, AICI.

“Suntem pe minus cu zeci de milioane, nu cu două. Joacă foarte urât, a pierdut cu echipe foarte slabe. Eu nu i-am redus lui bugetul, am redus greșelile pe care le-a făcut el. […] Nu mi-a făcut nicio bucurie, mai mult de faptul că a luat titlul și atât. Eu nu l-am dat afară, nici nu m-am gândit la asta. Va fi o discuție decentă”, a precizat, în urmă cu două zile, Nelu Varga.

Decizia oficială anunțată de patronul CFR Cluj: “E caz închis, rămâne”

“Am vorbit acum la telefon cu Dan Petrescu, e doar răcit, nu are COVID. El mi-a spus că joi o să fie la antrenament. Nu mai discutăm de plecare, e caz închis. Rămâne la CFR, avem nevoie de rezultate, de munca lui și a echipei, nu să facem circ la televizor”, a explicat Nelu Varga.

Unul dintre posibilele motive pentru care patronul din Gruia a renunțat la ideea înlocuirii lui Dan Petrescu este clauza de reziliere de 400 de mii de euro, la care antrenorul clujenilor nu a fost dispus să renunțe, așa cum a anunțat după ultimul meci disputat în campionat. Declarațiile acestuia, AICI.

La momentul actual, CFR Cluj se află pe poziția a patra a clasamentului Superligii, cu 18 puncte acumulate în nouă meciuri disputate, cu două mai puține decât majoritatea echipelor. Totuși, în UEFA Conference League, campioana României se află pe ultimul loc al grupei G, după remiza din Kosovo, împotriva FC Ballkani și eșecul cu Sivasspor, în fața fanilor din Gruia.

VEZI ȘI:

Pleacă Dan Petrescu de la CFR Cluj? – ce a declarat antrenorul înaintea discuției cu oficialii clubului

Campioana României vrea să joace pe Cluj Arena – ce spun suporterii ‘U’ și CFR Cluj

CFR Cluj se impune la Pitești și urcă pe a patra poziție a clasamentului Superligii

banner